Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nekem még mindig van egy hét nemvártig. A premens tüneteim továbbra is megvannak, erősen szúrkál a hasam, nagyon érzékenyek a mellbimbóim és 3 napja enyhébb hasmenésem van, pedig nem vagyok beteg és nálam inkább az ellenkezője jellemző. Bocsi, hogy ennyire belemegyek, de hol, ha nem itt? :P
De ez most pont az "ebből még bármi lehet, meg az ellenkezője is" kategória. :D
Mivel korai ovum volt ma vagyok a 8. napon, lehet hogy holnap tesztelek egyet 10-essel, mert az első babámat akkor már halványan kimutatta.
Áfonya
Nekem 3. napja késik es a ma reggeli tesztem negatív. Nem szokott késni. Szerintetek lehet még reménykedni?
Ildi
Olvaslak am titeket, csak nem szoltam hozza.
Mindenkinek gratula, aki pozit tesztelt, mindenkivel egyutterzek, akinek nem sikerult. :(
Gigi, tiszta anyja ez a gyerek 😃.
Sziasztok lányok!
Nem jött meg a menstruációm így teszteltem. Tegnap és ma is. A tegnapi 10 -es tesztem és a mai 25-ös is pozitív lett. Halvány de jól látható. :) Még nem tudom elhinni.:)
Lili
Nagyon szépen köszönöm! Én is kívánom, hogy sikerüljön! Kitartás! :)
Ez még lemaradt, ha valakit érdekel.
Gratulálok Lili!:)))
A hónap végén összesítünk,ki lett végül kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!