Szombaton voltam a 28. napon, akkor kellett volna nem megjönnie, ugye?
Ma kis barna pötty jelentkezett és csütörtök óta fájnak a melleim, ami eddig sose volt. Mi lehet ez, terhességre szeretnék gondolni, de nem merem elhinni igazán, mert pénteken mentem egy új dokihoz, írjon fel hormonvizsgálatot, ugyanis 9 hónapja próbálkozunk már, Szedtem Clostyt, Norcolutot is. Ittam a teákat.
Mensi lesz vagy baba?
Nem indult be a vérzés. Csak barnázom enyhén. Nem tudom, mi lehet, talán tesztelek még valamikor néhány nap múlva.
Ilyen még sosem volt velem...
J.
Lehet béby??? :)
Körülöttem mindenkinek össze jött ....
Sziasztok!
Nekem még minidg nem jött meg... A megjönérzés előjön naponta 5-6 alkalommal 10 percekre, de ezenkívül semmi lényeges. Tesztem nincs itthon, de nem is baj, mert úgyis kiderül előbb vagy utóbb. :)
Dokihoz még nem jutottam be a magánra, de rajta vagyok az ügyön. Úgyis most elemzi majd ki a laboreredményeimet, aztán döntünk, hogy hogyan tovább!
Babymami, sok sikert hétfőre, már biztos látni fogod a babádat, még ha pár mm, akkor is!
Ada, neked legalább megjött, új esélyt kaptatok, én meg a lelkem mélyén azért berezeltem, mert ha nem baba, akkor a peteéréssel van baj... De ezt rábízom a szakemberre, ítélje meg ő, hogy most mi van...
Jóéjt Nektek, puszi, J.
Sziasztok!
Judit...szerintem nem a peteéréseddel van baj! Én érzem!! Uri Geller vagyok! :)
Babymami! Várjuk a fejleményeket! Gondolok rád nagyon sokat!
Puszi Nektek!
Most vagyok a 7.cn-en,mikroszkópozok,de szereintem elkezdem az ovu tesztet,mert nem hiszek ebbe a páfrányos,pálmafáj izében! :)
Sziasztok Csajok!
Ma reggel voltam uh-n és láttam a petezsákot!!!
9.5 mm az átmérője!
A doki a méret alapján 5 hetesnek mondott.(Elvileg 2 hete késik, így lenne 6 hét)
Hoztam is róla képet, azon május 19-re van számítva a szülés időpontja.
Az uh képen ez van:
G.A. 5w6d Ez azt jelenti, h 5 hetes(week) és 6 napos(day)vagyok ugye?
GS 0.94 cm Ez meg gondolom ami a papíron is van a petezsák átmérője?
Jövőhét pénteken megyek vizsgálatra újból, de nem tudom mit is vizsgál,mert ott nincs a rendelőben uh-ja.
Mit gondoltok?
Úgy drukkolok Nektek is Csajok!
Olyan jó érzés, de igazán még mindig nem fogtam fel...:)
Puszi, majd jelentkezem!
Babymami
Pusza! De jóóó!!! Én mondtam már legelsőnek hogy ott a babó! :) Igen 5 hét 6 nap! :)
Szerintem méhszáj vizsgálat,meg beutalókat ad a további vizsgálathoz és kiskönyvhöz! :) Én most vagyok 8.cn-en..remélem nem lesz cs-v-ig peteérésem mert akkor nem tudunk akciózni.
De örülök Neked Babymami!! :) Ada.
Jaj, dejó! :) Láttad Őt...!
Nagyon-nagyon örülök Neked, Babymami!
Én asszem, pénteken tesztelek egyet, aztán ha negatív, akkor kétségbeesem, és sos-ben riasztom a dokit, hogy csináljon valamit. Persze csak ha addig nem jön meg.
De különösebb tünetem nincs, néha, napi szinten beleszúr élesen a melleimbe, meg ha épp éhes vagyok, akkor rögtön a hányinger jön, nem pedig a gyomorkorgás. Meg annyi folyásom van, hogy azt hittem tegnap este is, hogy ez már tényleg rendellenes, a tisztasági betét sem bírja sokáig...
De semmi belső hang nincs, ami súgna nekem valami bíztatót... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!