Mikor csinálnátok terhességi tesztet? Péntek-szombaton kellett volna nem megjönnie?
Ha nagyon kíváncsi vagy, nyugodtan csinálhatsz már egy tesztet :=), de még inkább reggeli, első vizeletből.
Amúgy ez a hirtelen jött kánikula is okozhat néhány napos késést, én még várnék hétvégéig, de csak azért, mert utálok csalódni.
Szerintem már nyugodtan csinálhatsz most is akár.
Nekem nem várt napján délutáni vizeletből ott volt a halvány csík :)
En a nemvart nap utani reggelen teszteltem es eros csik jott ki.
Drukkolok neked!
Akár most is megcsinálhatod,ennyi késésnél nem kell már reggeli pisi!
Drukkolok!
Ettől félek én is, hogy esetleg csak késik, bár nem szokott késni soha. Tavaly nyáron volt egyszer, hogy késett 1 hetet, és hát volt csalódás rendesen. Lehet megvárom a jövőhét elejét, hogy biztos ne késésről legyen szó.
Nagyon örülnék már neki, 5 éve nem jön össze, pedig nem védekeztünk meg semmi. Igaz, már beletörődtem, hogy majd úgyis jön, ha jönni akar. Hát remélem most jönni akar.... :D
Én már hétfőn csináltam volna!
De jól teszed, hogy nem kapkodod el. Bár én nem bírnék a kíváncsiságomon úrrálenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!