Szombaton voltam a 28. napon, akkor kellett volna nem megjönnie, ugye?
Ma kis barna pötty jelentkezett és csütörtök óta fájnak a melleim, ami eddig sose volt. Mi lehet ez, terhességre szeretnék gondolni, de nem merem elhinni igazán, mert pénteken mentem egy új dokihoz, írjon fel hormonvizsgálatot, ugyanis 9 hónapja próbálkozunk már, Szedtem Clostyt, Norcolutot is. Ittam a teákat.
Mensi lesz vagy baba?
Sziasztok!
Ada nagyon örülök neked!
Remélem Juditnak is összejön!Szorítok még mindig!
Én a 19. hétben vagyok, szerdán voltam 4D-n, úgy néz ki hecegnőnk lesz! Nagyon örülünk neki!
A kötelező genetikai vizsgálatokkal minden renben volt!
Olyan nagy élmény volt az uh!Ásított egyet, meg szégyenlősködött végig, mint egy kislány...:)
Már elkezdett nőni a pocim, de csak 2 kilót híztam.Már nem vagyok annyira éhes sem.Kb mint terhesség előtt, akkora az étvágyam.
Pénteken dolgoztam utoljára, jön a várva-várt pihenés...
Már úgy vártam.
Végre!
Csajok Bodog Békés Meghitt Karácsonyt kívánok Nektek!
Majd írok!
Babymami
Szépen látszik már a baby,vagy érdemesebb pár hetet várni? 2 kiló??? Én a lányommal 5 hónapos terhesen 20 kg.nál jártam,pedig nem ettem sokat! Félek már most hízok...legalábbis úgy érzem :( Judit ,nagyon szurkolok Neked!! Remélem mihamarabb jó hírrel szolgálsz! Fennt vagytok az iwiwen??
Csajszik,én is Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek! :)
Puszi Nektek! :)
Ada.
Sziasztok!
Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek!?
Én rengeteget sütöttem, főztem, és egészen máig nem is gondoltam arra, hogy babát szeretnénk, furcsa módon a párom figyelmeztetett...
Jövő hétig várok a dokival, mert a sok hormoneredmény 4 hét alatt van meg, de mivel a december ilyen foghíjas volt, biztos nem kapkodták el a fővárosi tudorok az elemzést...
Dec. 1-jére/2-ára (nem)vártam, aznap megérkezett a megjönérzés, de mensi nincs. A melleim a feltételezett peteérés óta fájnak, minden éjjel igazgatom őket legalább 2-szer, hogy aludni tudjak.
De nem teszteltem, mert máig eszembe sem jutott, hogy ez jelenthet akár babót is. Majd kiderül. Azért drukkoljatok. Nem bánnám, ha nem a szokásos havi bénázásom lenne...
Babymami, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben! Ez a hízás nem hízás, nagyon ügyes vagy! :)
Ada, mi volt UH-on??? Jól vagy közérzetileg?
Iwiw-en Viziné Horváth Juditként vagyok megtalálható, ha gondoljátok!
Sok puszi Nektek, Négyőtöknek! :)
Judit
Szia!
Uh-n 4 nappal kisebbnek állapították meg,2,8 mm de már dobogott a kis szive! :) Ma vagyok pont 8 hetes,az uh szerint "csak" 7+3 hetes.Hátfőn megint megyek és remélem bebírok a leleteimmel osonni az orvosomhoz is.Júúúj én már tesztelténék a helyedben,ha cicik nem hagynak aludni az már jó jel! :)
Közérzetem ramaty.1 óránként kell ennem,mert ha nem eszek,rosszul leszek és hányok :(
Csak az a baj hogy kenyér féléktől nyugszik meg a hasam,ami ugyebár eléggé hizlal. fenékre már ment fel sokak szerint.
Remélem elmúlik,egyébként a reggeli rosszullétről csak annyit hogy nálam 0-24-ig tatr...borzalmas...de már csak remélem 4 hét és elmúlik! :)
Judit!!! Nagyon szurkolok!!! Én azt kivántam karácsonykor hogy babásodjál!! Remélem bejön!!! :)
Pusz nektek!! .)
Ada.
Sziasztok!
Végülis ellőttem egy ezer éves ovutesztet kedd délután, és totál pozitív lett! A T csík vastagabb is és erősebb is, mint a C csík.
Ezen felbuzdulva, a párommal hozattam egy terhességi tesztet, amit tegnap reggel megcsináltam, és pozitív lett!!! :)
Persze a ma reggeli is. Még csak fele olyan erős a T, mint a C, de egyértelmű. Meg bevallom, érzem is legbelül, hogy baba van, és ez az érzés valami csodás... :)
Ada, asszem, igazad lett, Karácsonykor bebabásodtam!
Ma hívom a dokimat, hogy nem is az UH miatt, hanem a pajzsmirigyem miatt jó lenne, ha fogadna hétfőn...
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
Még hihetetlen egyelőre...
Puszi Nektek,
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!