Szombaton voltam a 28. napon, akkor kellett volna nem megjönnie, ugye?
Ma kis barna pötty jelentkezett és csütörtök óta fájnak a melleim, ami eddig sose volt. Mi lehet ez, terhességre szeretnék gondolni, de nem merem elhinni igazán, mert pénteken mentem egy új dokihoz, írjon fel hormonvizsgálatot, ugyanis 9 hónapja próbálkozunk már, Szedtem Clostyt, Norcolutot is. Ittam a teákat.
Mensi lesz vagy baba?
Szia!
Én is drukkolok, majd írj!!! ...úgy izgulok érted!
Magamnak meg bedumáltam, hogy ki kell bírnom legalább vasárnap reggelig! :-)
J.
Teszteltél már?
Én talán holnap, de képzeljétek, ma reggeltől bele-bele szurkált a cicimbe, aztán most már átment fájdalomba, nem feszül, hanem fáj, és mintha tömegük lenne... és néha viszket is. Remélem, jó jelek...
Majd írjatok!
J.
Nem teszteltem...majd hétfőn...ha a cici érzékeny az jó jel...nekem nem érzékenyek,a mensi szerű görcseim viszont erősödtek,úgyhogy én szerintem elrakom a teszteket mert nem lesz rá szükség mostanában!
Neked meg örülök!!! És reménykedem jó hírrel szolgálsz!! :)
Ada.
Ne is mondd... most szomorodtam el, mert eltűnt a cicifájás. Persze nem kell egyfolytában fájnia, de az egy kicsit megnyugtatott. Azért remélem, visszatér! :-)
Lehet, hogy nekem is ki kéne húznom hétfőig a teszttel, mert ha holnap negatívat látok, olyan nyűgös leszek egész nap, hogy ember legyen a talpán, aki kibírja velem, ráadásul megyünk vendégségbe...
Helló Csajok!
Reggel 8-kor végre teszteltem éééés....
POZITÍV lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rögtön megjelent a 2 csík kicsit halványabb, de nem kellett gúvasztani a szemünket!
Alig hiszem el!
Fel kell fognom még!
Gabriellel teszteltem, az megbízható, ugye?
Van még egy, gondoltam holnap, v utána is tesztelek egyet, a biztonság kedvéért.
Úgy örülök, 9 hónap után...:)
Nagyon köszönöm, h így szorítottatok nekem!
Nagyon jólesett!
Baby
Szupeeeeeeeeeeeer!!!
Gratulálok!!! Jaj, dejó! :-)
Próbáld meg felfogni, és kívánom, hogy legyen nagyon-nagyon boldog és problémamentes a következő 9 hónap, vagyis már csak kb 8. :-)
Judit
Sziiia!!!
Gratula Drága!! A Gabriel megbízható!! Ő mutatta ki a lányomat Holnap = éve!! :) Most viszont a Gabriel mutatta hogy a tegnap elötti ratyi teszt csalt pozitívat! Annyira örülök a boldogságodnak!!! Apuci mit szolt??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!