Szombaton voltam a 28. napon, akkor kellett volna nem megjönnie, ugye?
Ma kis barna pötty jelentkezett és csütörtök óta fájnak a melleim, ami eddig sose volt. Mi lehet ez, terhességre szeretnék gondolni, de nem merem elhinni igazán, mert pénteken mentem egy új dokihoz, írjon fel hormonvizsgálatot, ugyanis 9 hónapja próbálkozunk már, Szedtem Clostyt, Norcolutot is. Ittam a teákat.
Mensi lesz vagy baba?
Szerintem, ez a pöttyözés simán lehet baba! A hőre ne adj ilyen szempontból, mert van, akinek a mensi 2.vagy 3.napján esik csak le!
Sajnos nem tudod megúszni a tesztelést, mert ez annyira kétesélyes, nem zárhatod ki, hogy biztos nem mensi, de azt sem, hogy biztosan nem baba...!
De én nagyon szorítok neked!
megint én, az előző.
Írj mindenképpen, bárhogy is alakul!
judit
Oké, írok!
Köszi Judit a választ!
Még mindig nem vettem tesztet, majd csütörtökön.Ha addig kibírom...vér nélkül.
Ma is egy csepp barna pötty volt délelőtt.
Tegnap este jobban éreztem a méhem. Ma nem fáj annyira a cicim se, de még érzem.
Mindig kell fájnia ilyenkor?
A tünetek nem mindig ugyanolyanok, meg egyáltalán... nem kötelezőek.
Most már bátran tesztelhetsz!
Drukk,
Judit
Szia!!! Én ma teszteltem...egy nagyon halvány csíkom volt! :) Remélem reménykedhetek.tegnap kellett volna nem megjönnie! :)
Tesztelj Te is bizti mutatná már! Aztán együtt megyünk zoknit venni! :) Ada.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!