Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)2015. márc. 1. 12:40
81/298 anonim válasza:
Ja KOKIHA voltam az előző!! :) :) :)
82/298 anonim válasza:
83/298 anonim válasza:
Mia vagyok, nekem enyhült reggelre a mellfájdalom, ezt úgy veszem, h meg fog jönni :((((
84/298 A kérdező kommentje:
Kokiha ne is foglalkozz a 10-es tesztel...Viszont az x-epil az nagyon szép erős :).Gratula!
2015. márc. 4. 08:09
85/298 anonim válasza:
KÖSZIIII!!!
Ezt már akkor vehetem biztosnak??
86/298 anonim válasza:
Szép az x-epil teszted Kokiha! Nekem is ilyen volt. Ma veszek még tesztet, szerintem ugyanúgy izgulni fogok :D gondolom, ha délután csinálom meg is ki kell mutatnia igaz ? :)
Gratula még egyszer Kokiha! :)
Drukk a többieknek!
Dóra
87/298 anonim válasza:
Gratulálok Kokiha :) Én a fiúknál mindig X-epil teszttel teszteltem.
Tegnap kicsit együtt voltunk a párommal azután rosszul voltam-szédülés, fejfájás, hányinger-este menstruációs görcseim voltak és ma reggel is+hányingerem van
89/298 anonim válasza:
KÍRA!!!
Nem mondod???? Párom reggel meglátta a tesztet és azt mondta: EZ TUTI FIÚ LESZ???????
Kérdeztem miből gondolod mire csak annyit mondott : csak ránéztem és ez az érzésem támadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!