Kik fognak március körül elkezdeni próbálkozni? Nem vagytok izgatottak?

Szia. Mi is március környékén kezdünk, de mi már most megnézettük magunkat orvossal/orvosokkal, hogy ne akkor derüljön ki, ha van valami egyszerűen kezelhető probléma, ami kudarcokat eredményezne.
Ti hogy készültök rá?

A párod is megnézette magát, 2-es? Hol?
Én már igen, de holnap is megyek nődokihoz, még egyszer előtte. :)
Nálunk első baba lenne, férjem 28 lesz márciusban, én 24,5 vagyok. Mi már nagyon szeretnénk, de sajnos a munkám miatt ki kell várni a márciust...
3: igen, ezen már én is gondolkoztam, hogy mi van, ha nem jön össze elsőre. Nem kéne-e mégis már most elkezdeni próbálkozni... de ha meg összejön, az most még nem szerencsés. Ezért várunk inkább márciusig.

Sziasztok!
Mi ugyan csak májusban fogunk elkezdeni próbálkozni, de van egy kis esély rá, hogy talán a márciust is megpróbáljuk. Nekem is munka miatt kell várni, de már nehezen bírom. Mi Jónás-naptárral akarjuk első körben kipróbálni, ez a másik oka, hogy májusig jó lenne várni, mert arra a hónapra ír kisfiút, bár a kislánynak is örülnénk, de ha már van egy ilyen dolog, akkor megnézzük, hátha bejön:)
Nagyon nehéz kivárni. Mi alapból sportolunk, és figyelünk arra, amit eszünk. Nekem eddig a ciklusom mindig 3-4 napos barnázással indult, így most el kezdtem szedni a barátcserje-kapszulát. Meg voltak pár éve cisztáim is (Pcos), de azok már nincsenek szerencsére. Nőgyógyásznál az éves szűrésen nyáron voltam, elvileg minden rendben van.
Még rendeltem egy adag Basico port, azt még beszedem februárban a férjemmel, mert azt hallottam róla, hogy nagyon jót tesz. Kerülöm a lisztes, krumplis, cukros ételeket (kivéve pár ünnepi alkalmat). Ezeket mondjuk nekem alapból is meg kell tennem, hogy ne legyenek újra cisztáim, úgyhogy nemcsak a baba miatt csinálom, de remélem arra is jó hatása lesz:)
Én nagyon izgatott vagyok, és bármelyik nap szívesen belevágnék akár már most is, de nekünk sem lenne szerencsés, ha rögtön összejönne, bár akkor szerintem ez érdekelne a legkevésbé:) Mondjuk a síelést már befizettük, de max. a bérlet árát visszakérném:) A férjem viszont ragaszkodik a kitalált időponthoz, amivel persze egyetértek, csak... hát azt te is tudod szerintem:)

2-es vagyok
Urológián kezdett a férjem, ott kellett mintát leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!