Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Kokiha, már a másik tesztet is annak vehetted volna:D
Hát igen, a vaterás teszteket inkább hagyjuk, továbbá én nem ajánlom a Clearblue nem digitális, pluszos változatát sem, és a Testamed nevű DM-es tesztet sem (ez utóbbival Németországban élők találkozhatnak) fals poztív mutatása miatt.
Kíra, te mikor tesztelsz?:)
És Emi, te mikor?
Éda
Lányok, hajnalban nem bírtam magammal, ez lett az eredménye: [link] :) Mostmár csak azért izgulok, hogy mindnen rendben legyen.
Cunyi
Cunyi ez egy szép pozi teszt :)!
Gratula!
MÁR VAN 3 POZI TEESZTESÜNK :):):):)!!!!
Szuper hónap! Gratula Cunyi!
Hajrá többiek:) Csak pozitívan! Holnap azaz csütörtökön 10milliószoros nap lesz, szóval pozitív gondolatokra fel! :) (nem tudom ki hisz ebben, de ártani nem árthat).
Dóra
Remel vasarnap nekem is ilyen lesz 😉
Gratula mindenkinek 😊
A cicifajas nekem is elmult, reggel nem azonbal ebredes utan mertem a homet, fetrengetem elotte 10 percet, igy lett 36.6, szoval nem igazan remenykedek. :(
Andi
Gratulálok Cunyi :)
Én leghamarabb hétvégén tesztelek. A fiúknál 28 napos ciklusaim voltak. Zalánnál 24.napon, Zéténynél a 30.napon lett pozitív a teszt.
Újabb terhestünet jelentkezett :) Fél óránként járok pisilni :)
Véletlen elküldtem az előzőt :)
Az Enyém is ilyen.Ez meg azért van mert egyébként bármikor lehet pé. :)
Nem birok magammal. 😃
Tegnap egesz delutan bogtem, ma csak feszult vagyok, lenbe mar vasarnap, nem birom a feszultseget. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!