Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Köszönöm Mia! Ez életem első pozitív tesztje szóval még csak próbálom felfogni mi is áll előttünk de nagyon örülök neki! Tartsatok ki lányok, mindenkinek kívánom ezt a csodás érzést! :)
Olvaslak tovább titeket és drukkolok! Dóra
Gratula Dora, ez nagyon szep pozi, megnyugodhatsz. 😊
Andi
Dóra!!
Hanyadikára nem várod??
Gratulálok Dóra :)
Tegnap óta hányingerem van (ma jobban), és néha görcsölget a hasam.
És Zalán is beteg lett :( Először én aztán a párom most pedig Zalán úgy látszik eddig Zéténynek semmi baja :)
Kíra
Jó reggelt Mindenkinek!
Emi szurkolok :)!
Nekem ma reggelre megint elkezdett fájni a bölcsesség fogam.A kis drága úgy döntött hamár a napokban töltöm a 25-öt akkor legyek elég bölcs is hozzá :).Igazán kivárhatta volna,hogy kiszedessem a mellette lévő fogamat,hogy beférjen,de nem neki most kell jönnie....
Nicol
Reggelt csajok!!
Jövök a beszámolóval.........szóval!!
Reggel teszteltem egy xepiles tesztet ami egyértelmű lett és szép erős,viszont csupán kíváncsiságból csináltam egy one step vaterásat is ami 10-es érzékenységű, (az xepil viszont 25-ös) és képzeljétek a vaterás nagyon halvány lett pedig elméletileg sokkal érzékenyebb.
Mindjárt töltöm fel a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!