Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Jó reggelt!
Andi igen az lehet beágyazódás is,várj még ne tesztelj (ezt pont én mondom) :)
Viszont nekem ugye ma vagy holnap kell megjönni és megint teszteltem reggel egyet de most nem 10-es hanem 25-ös érzékenységű tesztel és az is pozitív lett.
Nagyon bízom a csodákba és rendben lesz minden.
Kokiha voltam
Sziasztok!
Egy db tesztem van itthon 25ös érzékenységű x-epil. Nem tudom mikor teszteljek, mert már nagyon izgulok. Ma vagyok a 27.ciklusnapon elvileg a 14-15dpon. Eddig a ciklusaim hossza amióta nem védekezünk: 29, 25, 25 nap. Várjak még pár napot ami nagyon nehéz vagy szerintetek már kimutatná a teszt? Tüneteim nem igazán vannak, vagy ha voltak azt inkább megpróbáltam nem észrevenni. (pl enyhe hasi fájdalom, fáradtság)
Dóra
Sziasztok!
cukibaba: Sajnálom,hogy megjött Neked!Így most mikor lesz a következő mensi esedékes?
Andi: Hanyadik ck. napon vagy?
Kokiha: Gratula a pozi teszthet :)!
32-es: Nem akarlak lelombozni,de Én ugyanezt éreztem pár hónapja csak a bal petefészkemnél.Kiderült,hogy ciszta volt ami fel is szívódott a kövi mensinél.De ez Velem volt lehet Neked nem is az van,hanem készülődik Valaki :).
Dóra: Írtad,hogy volt olyan,hogy 29 napra jött meg.Szerintem várd ki azt az időt és ha nem jön meg addigra akkor másnap (ck.30.nap) már ellőheteted a tesztedet.Szurkolok!
Én ma kezdtem a cickafarkfű teát inni napi 3*2dl-t ovuig plusz elkezdem az Aviva torna ovus gyakorlatait.
Nekem hányingerem van és kijöttek a pattanásaimm ami akkor szokott mikor megjön :(
Kíra
Nekem még van pár napom, de igazából nem érzek semmit. Annyi, h fájnak a melleim, de nem elviselhetetlenül. Viszont már most mindjárt megjön érzésem van...
Mia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!