Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)
2015. márc. 1. 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/298 anonim ***** válasza:
Most hányadik cknapodon vagy, Andi?
2015. márc. 2. 07:00
 32/298 anonim ***** válasza:
Sziasztok, en a 9. dpon vagyok, az ejjel nagyon erösen fajt a jobb petefeszkem. Szurt meg görcsölt. Most is erzem kicsit. Cicik nagyon fajnak. Szerintetek? Ez a petefeszek-fajdalom sztem inkabb ciszta lesz. 2 honapja a bal oldalon volt, az felszivodott.
2015. márc. 2. 07:22
 33/298 anonim ***** válasza:
A 9. dpo-n lehet akár beágyazódás is!
2015. márc. 2. 07:26
 34/298 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Andi igen az lehet beágyazódás is,várj még ne tesztelj (ezt pont én mondom) :)

Viszont nekem ugye ma vagy holnap kell megjönni és megint teszteltem reggel egyet de most nem 10-es hanem 25-ös érzékenységű tesztel és az is pozitív lett.

Nagyon bízom a csodákba és rendben lesz minden.

Kokiha voltam

2015. márc. 2. 08:21
 35/298 anonim ***** válasza:
32-es vagyok, ha nekem szoltak a valaszok, akkor köszi :) Nem tudom, hogy beagyazodas-e, most is görcsöl a jobb petefeszkem. Cicik nagyon erzekenyek, ezen kivul semmi jellemzö tünet. Azert felek nagyon a cisztatol... :(
2015. márc. 2. 08:35
 36/298 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy db tesztem van itthon 25ös érzékenységű x-epil. Nem tudom mikor teszteljek, mert már nagyon izgulok. Ma vagyok a 27.ciklusnapon elvileg a 14-15dpon. Eddig a ciklusaim hossza amióta nem védekezünk: 29, 25, 25 nap. Várjak még pár napot ami nagyon nehéz vagy szerintetek már kimutatná a teszt? Tüneteim nem igazán vannak, vagy ha voltak azt inkább megpróbáltam nem észrevenni. (pl enyhe hasi fájdalom, fáradtság)

Dóra

2015. márc. 2. 09:20
 37/298 anonim ***** válasza:
Dóra, szerintem még várj egy kicsit, főleg, ha csak egy teszted van. 14-15. napon kimutathatja, de kérdés, hogy tényleg akkor volt-e ovud? Csináltál ovutesztet? Még így sem biztos, hogy kimutatná, én várnék még egy picit, még ha nehéz is, és 2 nap múlva tesztelnék. Vagyis jobban belegondolva valószínűleg nem bírnám ki, de neked szurkolok, hogy sikerüljön!:)
2015. márc. 2. 09:34
 38/298 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

cukibaba: Sajnálom,hogy megjött Neked!Így most mikor lesz a következő mensi esedékes?

Andi: Hanyadik ck. napon vagy?

Kokiha: Gratula a pozi teszthet :)!

32-es: Nem akarlak lelombozni,de Én ugyanezt éreztem pár hónapja csak a bal petefészkemnél.Kiderült,hogy ciszta volt ami fel is szívódott a kövi mensinél.De ez Velem volt lehet Neked nem is az van,hanem készülődik Valaki :).

Dóra: Írtad,hogy volt olyan,hogy 29 napra jött meg.Szerintem várd ki azt az időt és ha nem jön meg addigra akkor másnap (ck.30.nap) már ellőheteted a tesztedet.Szurkolok!

Én ma kezdtem a cickafarkfű teát inni napi 3*2dl-t ovuig plusz elkezdem az Aviva torna ovus gyakorlatait.

2015. márc. 2. 09:40
 39/298 anonim ***** válasza:

Nekem hányingerem van és kijöttek a pattanásaimm ami akkor szokott mikor megjön :(

Kíra

2015. márc. 2. 09:47
 40/298 anonim ***** válasza:

Nekem még van pár napom, de igazából nem érzek semmit. Annyi, h fájnak a melleim, de nem elviselhetetlenül. Viszont már most mindjárt megjön érzésem van...

Mia :)

2015. márc. 2. 10:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!