Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ma reggel elkezdtem inni a palástfű teát az segít állítólag a megtapadásba és erősíti a méhet!!
Kokiha
Dóra!!!
Ha van közelbe drogéria vagy gyógyszertár akkor tesztelj szerintem és veszel másik tesztet.
Én az első tesztet a 12. DPO-n lőttem aszem így fejből és akkor voltam a 25-26. Napon ha jól emlékszem és akkor már halvány pozi lett.
Majd írj......
Kokiha
Kedves kerdezö, köszi a valaszt. 32-es vagyok. Nekem is volt januarban cisztam a bal oldalon, de az felszivodott, csak remelni tudom, hogy most nem az lesz. De ha megis, ugyis megyek mensi utan 2 hettel dokihoz, mar van idöpontom, majd megnezi, es megbeszeljük mi a teendö. Mindenkinek drukkolok!!!
32-es
Még egy mensire utaló jelem van: nagyon kívánom a csokit, ahogy előtte mindig... :(
Mia
Mia addig míg nem jön meg addig ne add fel!!!
cukibaba Hány naposak a ciklusaid,hogy csak olyan sokára fog megjönni?
28-29 napos ciklusaim szoktak lenni, pentek vagy rosszabb esetben szombaton kellene megjonnie, igy a 24. ciklusnapon vagyok. Ugy izgulok. 😊
Olyan erzes a hasam, mint amikor a fiammal voltam terhes, ha ugy mozdulok beleszur, es olyan "nehez", persze siman lehet, h a mensi miatti puffadas. :( Egesz nap feszul, bizsereg a cicim, de ez is lehet mensi miatt. Olyan kar, h nincs semmi, ami pontosan megmutatna mar a teszt elott is. ;)
Turelmetlenseg, borzaszto 😃
Andi
Kokiha! Komolyan, mar akkor pozi lett?
Most eljatszottam a gondolattal, h szerdan, csutortokon csinalok egyet, beszeljetek le rola 😃
Ismet Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!