Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)
2015. márc. 1. 12:40
 291/298 anonim ***** válasza:

Fanni, elvileg jostesztkent lehet hasznalni nem vart elött az ovutesztet, igaz, elsö pisiböl ajanljak, en pedig delutani pisiböl csinaltam, de egy baratnöm is delutani pisiböl csinalt lh tesztet nemvart elött, es ö babas volt akkor. De van ra pelda, hogy pozi-közeli az lh a nemvart napja elött, es megsincs baba, szoval ez csak egy olyan kis kivancsisag volt.

Vateras tesztet csinaltam reggel, meg van masik tesztem, majd ha kesik, ellövöm. Nem erzek semmit most, szoval kivancsian varom a reggeli hömet, aztan majd meglatjuk mi lesz.

Nalad mi is a helyzet? Van pozi teszted?

J

2015. ápr. 1. 21:31
 292/298 anonim ***** válasza:

Emi, sajnálom :(

J, nincs pozi tesztem, illetve valami extra halványka valami, feltettem ide is, ha kicsit hátralapozol megtalalalod. Hétfőre nem vártam,keddi a teszt, még mindig nem jött meg. Pénteken tesztelek megint, ha minden jól megy és nem jön meg.

Fanni

2015. ápr. 1. 21:48
 293/298 anonim ***** válasza:

Emi, en is sajnalom :(

Fanni, közben visszaneztem, megy a drukk!!!!

J

2015. ápr. 1. 21:51
 294/298 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma még nagyon dolgozok,de holnap már nem :).Jövök és beszámolok majd és hozom az érdekes görbémet....Előljáróban annyit,hogy leesett a coverline alá hőm és ma vissza ment fel :)

Az új csoport pedig itt van :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Szurkolok mindenkinek!!

2015. ápr. 2. 07:19
 295/298 anonim ***** válasza:

[link]

12.heti uh-s kep

Zita vagyok fbruar 5.en teszteltem pozit,puszi nektek es kivanok pozi teszteket e honapra

2015. ápr. 3. 00:45
 296/298 anonim ***** válasza:
jaj de szep uh kep :D cukibaba vagyok..
2015. ápr. 3. 05:27
 297/298 anonim ***** válasza:

Csajok hol van ez új kérdés?? Nem találom.

KOKIHA vagyok

2015. ápr. 9. 17:34
 298/298 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!