Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Jaj, Nicol, most máttam csak az utolsó hozzászolásod... Láttam már a tesztedet a másik kérdésnél, írtam oda is :)
Nagyon nagyon szorítok, hogy erősödjön...
Hú, most felspanoltál, teszteljek én is egyet hamarabb? Neeem, nem szabad:))
Mikor tesztelsz még? Írd meg mindenképp!
Fanni
Fanni tesztelj szerintem nyugodtan ha szeretnél.
Igazából Én nem tudom elhinni.Múlt hónapban is volt ilyen tesztem igaz nem "ennyire" látszott és mégis időben megjött...Viszont ami fura,hogy max 9 dpo-n lehetek és nem reggeli elsőből csináltam..
jesszus nicol :D :D :D
reggel lőj egyet első pisiből! de jó lenne! :)
Nem szeretnék még holnap reggel majd csak hétfőn vagy kedden.Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a hőm :).
Mivel ilyen hamar nem első pisiből látszik valami még esetleg az is megfordult a fejembe,hogy ketten lehetnek?
Nicol, tényleg nem teszteltél ma? :( Esküszöm azért kapcsoltam be most a gépet, hogy lássam a mai teszted:))
Fanni
Sziasztok!
Fanni sajnálom de tényleg nem teszteltem ma.Kicsit berezeltem,hogy lehet tényleg 4. év után a Babaelosztó Központban olvasták a levelünket és végre Nekünk is küldenek egy kisbabát :)!Itt ülök a gép előtt és nézegetem a tegnapi tesztemet.Egy kicsit halványodott,de OTT VAN A CSÍK.Tüneteim ami esetleg az lehet a "teli has" érzete plusz a mellbimbó fájdalom.Amitől nagyon félek,hogy a sok gyógyszer amit mostanában beszedtem ártani fog a babának...mióta megvolt az ovum azóta nagyon fáj a fogam,persze a fogorvoshoz még későbbre kaptam időpontot...
A görbém ma reggel ilyen lett,de szerintem ez a reggeli hőt nem kell néznem.Fél órával hamarabb mértem,plusz óra átállítás plusz előtte vagy fél órával már fent voltam de nem keltem ki az ágyból....na de majd elválik mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!