Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)
2015. márc. 1. 12:40
 251/298 anonim ***** válasza:

Jaj, Nicol, most máttam csak az utolsó hozzászolásod... Láttam már a tesztedet a másik kérdésnél, írtam oda is :)

Nagyon nagyon szorítok, hogy erősödjön...

Hú, most felspanoltál, teszteljek én is egyet hamarabb? Neeem, nem szabad:))

Mikor tesztelsz még? Írd meg mindenképp!

Fanni

2015. márc. 28. 19:44
 252/298 A kérdező kommentje:

Fanni tesztelj szerintem nyugodtan ha szeretnél.

Igazából Én nem tudom elhinni.Múlt hónapban is volt ilyen tesztem igaz nem "ennyire" látszott és mégis időben megjött...Viszont ami fura,hogy max 9 dpo-n lehetek és nem reggeli elsőből csináltam..

2015. márc. 28. 19:49
 253/298 anonim ***** válasza:

jesszus nicol :D :D :D

reggel lőj egyet első pisiből! de jó lenne! :)

2015. márc. 28. 21:54
 254/298 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék még holnap reggel majd csak hétfőn vagy kedden.Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a hőm :).

Mivel ilyen hamar nem első pisiből látszik valami még esetleg az is megfordult a fejembe,hogy ketten lehetnek?

2015. márc. 28. 22:30
 255/298 anonim ***** válasza:
Juuujj Nicol! Nagyon drukkolok! Izgi! Mindenképp írd meg mi lett! :) Dóra
2015. márc. 29. 07:41
 256/298 anonim ***** válasza:

Nicol, tényleg nem teszteltél ma? :( Esküszöm azért kapcsoltam be most a gépet, hogy lássam a mai teszted:))

Fanni

2015. márc. 29. 07:51
 257/298 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Fanni sajnálom de tényleg nem teszteltem ma.Kicsit berezeltem,hogy lehet tényleg 4. év után a Babaelosztó Központban olvasták a levelünket és végre Nekünk is küldenek egy kisbabát :)!Itt ülök a gép előtt és nézegetem a tegnapi tesztemet.Egy kicsit halványodott,de OTT VAN A CSÍK.Tüneteim ami esetleg az lehet a "teli has" érzete plusz a mellbimbó fájdalom.Amitől nagyon félek,hogy a sok gyógyszer amit mostanában beszedtem ártani fog a babának...mióta megvolt az ovum azóta nagyon fáj a fogam,persze a fogorvoshoz még későbbre kaptam időpontot...

A görbém ma reggel ilyen lett,de szerintem ez a reggeli hőt nem kell néznem.Fél órával hamarabb mértem,plusz óra átállítás plusz előtte vagy fél órával már fent voltam de nem keltem ki az ágyból....na de majd elválik mi lesz :)

[link]

2015. márc. 29. 07:59
 258/298 A kérdező kommentje:
Ja még annyi van,hogy naponta legalább 15-20x meglátogatom a wc-t mert pisilnom kell.Este is felkelek legalább vagy 3x pedig nem volt eddig szokásom.
2015. márc. 29. 08:03
 259/298 anonim ***** válasza:
2015. márc. 29. 17:17
 260/298 anonim ***** válasza:
Na mi újság van, teszteltél Nicol?
2015. márc. 30. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!