Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Csütörtökre nem vartam, de mar tegnap leesett a höm, ma egy tizeddel meg lejjebb ment, es masodik pipiböl negativ a teszt. Meg nem jött meg, de 6 napja mar barnazok, halvanypirosozok, szoval mar csak megszokasbol teszteltem :) Hatha... de uj honap, uj esely :) Mindenkinek szurkolok!!!
J
Köszönöm, nem tudom bizzak e, legalabb valami halvány csik lett volna azon a teszten de semmi
Utolsó voltam
I
Jaj, lányok, most ránéztem a reggeli tesztre és van ott valami halványan. Persze, tudom, időn túl nem számít, csak azért csinálja, hogy engem idegesítsen... :(
Fanni
Fanni ! Képet !! :) Megszakértjük ! ;)
Nicol hol vagy?
Nekem tegnap halvány pozi lett szemmel látható,de mára megjött.De ki tudja.Van akinek ugyanúgy megjön.Mert nem görcsölök.Majd az kiderül meddig lesz meg és hogyan.
Crisa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!