Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Én is látok valamit! Drukkolok neked is Fanni!
Dóra
De jó szemetek (vagy képernyőtök) van :) Én képen nem látom. De mindegy, nem élem bele magam és nem is fogok naponta tesztelni és guvvasztani a szemem rajta, hogy ott van vagy nincs. Ezt már eljátszottam februárban és elég volt :( Pedig érzem, hogy kezdek bekattani megint és holnap is akrok tesztelni:)) De ha lenne is valami rajta akkor is halvány lenne... Halványokat meg már láttam...De, ami jó, hogy még mindig nem jött meg. Úgyhogy ha nem jön még egy pár napig csak akkor tesztelek megint.
Köszönöm, hogy megnéztétek!
Fanni
Dóra, hogy vagytok? :)
Fanni
Sziasztok!
Reggel írok bőven most értem haza hulla vagyok!
Holnap reggel megcsinálom az új csoportot is :)!
Nicol nagyon el vagy tűnve, minden rendben?
Fanni (még mindig nem menstruálok:D)
Nico dolgozik :) Jön, amint tud :) Többet en se tudok :)
J
Nekem se jött meg, atlagban 27 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 27. napon. Eddig egy hettel ezelött mindjart megjön erzes, cicifajas, rozsaszinezes, barnazas a 8. dpo-tol. Ma meg semmi, se barnazas, se rozsaszinezes, se cicifajas, se mindjart megjön erzes, csak neha kesszerü szurkak a mehemben. Hcg teszt negativ, viszont ma delutani lh teszten jol lathato a 2. csik... :)
Velemenyek?
Mindenkinek szurkolok!
J
J
Sajnos nem tudom, hogy a pozi Lh teszt mit jelent ovun kívűl...
De, az hogy nem jött meg mindenképp jó jel, szorítok, hogy ne is jöjjön! Az, hogy nemvárt napján negatív a teszt szerintem még nem feltétlenül jelent semmit, nekem nemvárt utáni napon is negatív volt (illetve szinte láthatatlan halvány), de azért reménykedek.
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!