Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok lányok!
Dóra és Kokiha szívből gratulálok, nagyon örülök nektek :)
Nekem még több mint 1 hét a nemvártig, próbálok nem is nagyon foglalkozni vele, de persze titkon csak reménykedem :)
Szorítok továbbra is mindenkinek, neked, Nicol, főleg!! Többiek nálatok mi a helyzet?
Fanni
Szia Dóra! Gratulálok, ez nagyon jó hír! Mi is nagyon várjuk már, hogy itt tartsunk! :)
Elsőbabás
Én is gratulálok nektek, ezek nagyon jó hírek!! Már én is szeretnék itt tartani, nálam most egy étrendváltás van addigis, hogy a hormonjaimat helyretegyem, mire belevágunk:)
Nicol, ne add fel, még avivázni is csak nemrég kezdtél. Idő kell ezeknek a dolgoknak. A várakozás persze sajnos nagyon nehéz, mi még bele sem kezdtünk, és már így is nagyon nehéz lassan 1,5 éve várni.
Éda
Sziasztok! Már írtam az előző két hónapban is, igaz, nem vettem részt aktívan a csoportban. Most viszont a segítségeteket szeretném kérni. Ez a harmadik próbálkozós hónapunk és az első ovu-tesztes hónapom.
A ciklusom változó, 28-34 nap közötti szokott lenni. A 11. naptól teszteltem, eddig negatív volt. Ma viszont délután teszteltem és légyszi nézzétek meg. Most már pozitív? Ma nem tudunk együtt lenni a párommal, de ha holnap együtt leszünk, nem késő?
itt a teszt:)
Köszi! Móni
Móni szerintem ez pozi :).Ha holnap együtt tudtok lenni az még jó.Pozi ovu teszt után 24-36 óra múlva van az ovu.
Fanni Én is szurkolok nagyon Nektek!
Kitartást csajokkkkkk:):):):):)!!!!!!!!!
Sziiasztok csajok :) mi egy eve vartunk/ vartunk a csodara. 2014 decembereben volt egy veteles aprilis ota probalkoztunk. Egy hete kesik itt az eredmenye: [link]
Szivbol kivanom mindenkinek hogy osszejojjon. Tudom milyen minden honapban varni remenykedni aztan csalodni :(
Udv Zsani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!