Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)2015. márc. 1. 12:40
181/298 anonim válasza:
Sziasztok!Csatlakozom én is.Én 16. nem vártam viszont nem tudom mi történik velem.Ugyanis 15. este wc papíron rózsaszín folyás,tegnap és ma picit barnázok néha megjön érzésem van :-( Eddig soha nem barnáztam,egyből rendesen megjött.A hőm is fent van.Szurkolok nektek!!!
182/298 A kérdező kommentje:
Szurkolok Nked utolsó :)!
Görbét mutatsz Nekünk?
2015. márc. 17. 12:50
183/298 anonim válasza:
Tegnap este megjött :-(
Szurkolok nektek!
Remélem április már az én hónapom lesz :-)
185/298 anonim válasza:
Csajok!!
Minden tünetem elmúlt.....se cicifájás(ici pici volt amúgy is) már nem puffadok és a hasam se szurkál!!!! Baj lehet??? Ez jelenthet bajt????
Kokiha
186/298 anonim válasza:
Kohika, csinalj egy tesztet, elvileg nem baj, ha minden tünet eltünik, de en a helyedben tuti csinalnek egyet :) Nagyon drukkolok!!!!
187/298 anonim válasza:
Csináltam még tegnap este egyet x-epilt és szép erős pozitív lett. De akkor is frcsállom.
188/298 anonim válasza:
Nem kell, hogy folyamatosan tüneteink legyenek.
189/298 A kérdező kommentje:
Kokiha nyugodj meg ott van az a kis borsószem :).A tünetek jönnek mennek.Vannak jobb és rosszabb napok.
Én nagyon elvagyok keseredve....elég ramaty a görbém.De eszembe jutott nem-e véletlen 2 ovum lesz (volt ikerterhesség a családba...)Ilyen lett ma a görbém:
Azt hiszem Nekem ebben a hónapban nem kell tesztelnem max április elején...
2015. márc. 19. 09:00
190/298 anonim válasza:
Sajnálom Nicol :( De tényleg úgy néz ki, eddig nem volt, de nem jelenti, hogy nem e késői lesz! ;) Én ma vagyok a 14.napon, tegnapi tesztem halvány 2 csíkos, ma esett is a hőm, ha minden jól megy emelkednie kéne a napokba, ill ma is lövök egy tesztet ! Hátha erős 2 csikos lesz. Sajnos ma nem tudunk együtt lenni, de én már annak örülök, ha lesz ovum..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!