Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Gratulálok, Zsani! :)
Én 24. cn-en 2. napja duzzadtak a melleim.
Elsőbabás
Szurkolok Nektek csajok :)!
Bárcsak Én tartanék ovu után,de nagyon úgy tűnik görbe szerint még mindig nem volt ovum...
Sziasztok! Én is bejelentkezem, már pár hónapnál benne voltam a csoportban. Most járok a ciklus 27. napján, UH-val igazoltan a 13. nap volt ovum (ez az 5. closty hónap), szóval ma vagyok a 14. dpo-n. Tünetem semmi, se hasszurka, se mellfeszülés/fájdalom, pedig az minden hónapban van, se álmosság, semmi. Holnap estig szedem az utrogestant. A barnázás még nem indult be, az utóbbi hónapokban volt, hogy mensi előtt akár egy hétig is barnáztam, de múlt hónapban pl. csak a 28. napon kezdtem, akkor nagyon reménykedtem a sikerben. Az utrogestan miatt mindig 30 napos a ciklusom. Ez a 22. hónapunk, nagyon jó lenne már egy pozitív teszt :) A hőm viszont össze-vissza van, egyik nap 37,1, utána 36,8, megint 37, megint 36,8... ilyen sem volt még soha...
"Sz"
"Sz" szurkolok Neked nagyon,hogy végre sikerüljön :)!
Nekem természetesen megint nem ment sokkal feljebb a hőm.Én már csak a mensit várom mert ovum nem hinném,hogy lesz :'(
Elsőbabás voltam az előző.
3 napig volt duzzadt a cicim, azóta semmi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!