Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nicol csináltál tesztet?? Már nagyon kíváncsi vagyok.
Nekem ma kéne megjöjjön, tegnap mintha lett volna valami, de nem vagyok biztos benne, mert piros bugyi volt rajtam:( Hátha nem az volt.
Úgyhogy várok és reménykedek.
Fanni
Sziasztok!
Itt vagyok csak most értem haza a fogorvostól :(.2 zsibbasztó után sírva gyökérzeltek...nagyon kivagyok:(.
A reggeli tesztem egyértelmű negatív plusz esett a hőm is...Múlt hónapba is meg ebbe is volt egy halvány tesztem úgyhogy ha megjön akkor irány az orvos...
Nicol, sajnálom. De mondjuk amíg nem jön meg nincs veszve semmi. Bár tényleg furcsa, hogy egymás után 2 hónapban volt pozi teszted, aztán semmi. Szerintem nem ártana egy alapos kivizsgálás, főleg, hogy régóta vártok a babára.
Annyira fogok örülni neki, mikor végre neked is sikerülni fog :)
Nálam még semmi, ha holnapig nem jön meg reggel tesztelek egyet. Hátha..
Fanni
Fanni nagyon szurkolok Neked Én is :)!Reggel várom,hogy jelentkezz :)!
Tavaly augusztus-szeptember környékén volt egy teljes kivizsgálás akkor nem találtak semmit....mint mindig...Igazából ebből még bármi lehet mert az utolsó leesés óta még csak 8 nap telt el.Ami viszont fura volt a ma reggeli tesztben,hogy fele olyan vastag volt a tesztcsík mint amit valamelyik nap csináltam...pedig ugyan úgy x-epil volt mint a másik...
Nicol, én megnéztem most a telómon is a tegnapi teszted, mert annak sokkal jobb a képernyője és egyértelműen látszik rajta a 2. csík! Ez tuti... Úgyhogy vagy a mai teszt hibás, vagy elindult valami, csak nem sikerült... Tesztelsz még?
Fanni
Szombaton?? Kibirod addig? Hisz még csak hétfő van... :( Én nagyon remélem, hogy a negatív teszt volt hibás!
(Nálam még mindig semmi)
Fanni
Ki kell bírnom mert nem jutok gyógyszertár közelébe péntekig...de lehet 2-t veszek és pénteken megcsinálom az egyiket :)
Húúú nagyon szurkolok Érted Fanni :)!
Sziasztok!
Ma reggeli tesztem full negatív... De még midnig nem jött meg. De mostmár nem reménykedek, ha lett volna már kimutatta volna, szerintem. Próbálom nem ámítani magam. Nem csinálok több tesztet, max ha késik egy hetet akkor. Úgyhogy ezzel a lendülettel ki is szállok ebből a hónapból, így utolsó nap.
Ugye lesz Áprilisi? Hátha hoz a nyuszi babát nekünk, ha már a Jézuska fukar volt:))
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!