Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Csajok, csak nekem tűnik úgy, hogy rettenet hosszú ez a hónap? Még mindig 1 hét a nemvártig...
Fanni
Fanni nem csak Te vagy vele így :'(!
Sajnos Nekem úgy tűnik ebben a hónapban semmi esélyem pozitívat tesztelni :(.A görbém siralmas....
Sajnos nekem sem sikerült ez a hónap.... 16. dpo reggeli teszt negatív és elkezdtem barnázni.
"Sz"
Nicol, sajnos egyáltalán nem értek a görbéhez, fogalmam sincs, hogy mit kéne látni rajta. De görbétől függetlenül is drukkolok neked minden hónapban :)
Sz, sajnálom :(
Fanni
sajnálom Nicol, tényleg nem volt ovud, legalábbis nem repedt meg! de tudod a nőknél évi 1-2 alkalommal előfordul. nekem zsinorba lelki állapot miatt fél évig nem volt. Most lekopogom, mert mérek, és most látszik a görbémen hogy volt :) boldogság.
kedves utolsó, szerintem ha rendesen méred a hőd, 36.4 ovu után nagyon alacsony. nyelv alatt méred? legalább 36-7 körül kéne lenni
emi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!