Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)
2015. márc. 1. 12:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/298 A kérdező kommentje:

Andi reggel mérj egy hőt ha tudsz :).De már holnap 10-es tesztel is tesztelhetsz :)!

Ajj Nekem nagyon aviváznom kellene de nem bírom magamat rávenni....

2015. márc. 2. 18:00
 52/298 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én a napokban szeretnék majd tesztelni, remélem eljutok odáig, nem fog megjönni. Nagykönyvi ciklus szerint 2 napja késik, de ennyi belefér nálam... Ami viszont gyanús, néha eléggé megszédülök, furán szurkál, görcsölget a hasam napok óta.

Szurkolok mindenkinek! Cunyi

2015. márc. 2. 18:13
 53/298 anonim ***** válasza:

Akkor is merjek, ha egyebkent nem vezetek hogorbet? Reggelente izzadtan ebredek, melegem van mindig, lehet fent van a hom?

Mennyit kell mernem, h jo legyen, es hol kell merni?

10-es tesztet tudsz mondani?

2015. márc. 2. 19:01
 54/298 A kérdező kommentje:

Hát mivel nem tudjuk az alap hődet és mennyire szokott felmenni így ha 37 vagy felett van az jó.De Én azt tanácsolom ha tudod akkor majd ha esetleg megjön (ne úgy legyen)akkor kezd el mérni és akkor nagyobb az esély is :).

Valentin tesztről tudom,hogy 10-es a többit nem nagyon,de ha bemész dm-be,rossman-ba ott szét tudsz nézni a tesztek között vagy a gyógyszertárba mondod,hogy milyen érzékenységűt kérsz :)

2015. márc. 2. 19:20
 55/298 anonim ***** válasza:
Koszi 😊
2015. márc. 2. 19:53
 56/298 anonim ***** válasza:

Andi, tarts ki, nekem 25-26naposak a ciklusaim de előfordul néha hogy 29. Ma a 27.napon vagyok. Tényleg borzalmas türelemjáték ez😞

Nekem is néha szúrkál feszül nehéznek érzem, a mellem is kemény, bár az nem fáj.Szóval próbálj várni, hogy szép erős pozi teszted legyen😊

Dóra

2015. márc. 2. 20:33
 57/298 anonim ***** válasza:

Igen, olyan nehéz ez a várakozás... Nekem puhák a cicik de nagyon fájnak egyes pontokon. Plusz kora délután óta ég a gyomrom.

Mia

2015. márc. 2. 20:38
 58/298 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Előző hónapban is csatlakoztam, bár nem vettem részt aktívan. Ma sajnos megjött, úgyhogy hónap végére nem várom a következőt, ezért csatlakoznék a márciusi felmérésre! :) Drukkolok mindenkinek! :) Üdv! Mó
2015. márc. 3. 05:29
 59/298 anonim ***** válasza:

36,8 lett a hom, gondolom akkor ez keves.

Nem tesztelek, csabito, de a multkori hatarozottan lathato csik utani verzes tonkrevagott lelkileg, nem akarom meg egyszer atelni.

Megy a drukk mindenkinek, legyen egy nagy babybumm, oke? ;)

2015. márc. 3. 06:52
 60/298 A kérdező kommentje:

Köszöntöm az újakat és sok sikert a babásodáshoz :).Azért majd néha írjatok is,hogy mi van Veletek:)

Andi ez a hő még akár jó is lehet ha alacsony az alaphőd,de szerintem várd meg akkor míg meg nem jön.Tudom milyen ha van egy pozi tesztet és megjön...múlt hónapba Nekem is volt egy alig látható időn belüli de mégis megjött.Viszont már csak alig van.Ilyen soha nem volt,hogy 1 közepes,1 erős és már 2 napja csak gyenge/pecsételős a mensim....Egyébként érdekes mert tegnap tettem fel egy kérdést teherbeesési problémáknál és ott azt írták PCO-m van hormoneredmények alapján...úgyhogy ezt a hónapot megvárom és utána megyek nődokihoz majd endodokihoz megint...

2015. márc. 3. 08:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!