Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző folytatása :)
2015. márc. 1. 12:40
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/298 anonim ***** válasza:
Gratula Csajok a tesztekhez! Éda én nem fogok tesztelni, szerintem, mert eléggé érzem a majdnem megjön érzést :( ma vok a 28.cn de később volt ovum 4 nappal, így most imádkozok h a menzi 4 napot csússzon
2015. márc. 4. 15:44
 102/298 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Judit vagyok, már benne voltam a februári csoportban is, úgyhogy csatlakoznék ide is:)

Nagyon szuper, hogy már 3 pozi tesztelős is van! Remélem "ragályos" és 2-3 hét múlva beállhatok a sorba én is:)

Előző hónapban hőmérőztem. Most kipróbálom az ovu teszteket. Kevesebb macera:)

A napokban fogok ovulálni, szóval még van több, mint 2 hetem.

A pozitív tesztelőknek gratulálok! Boldog babavárást kívánok!

Akik pedig velem együtt próbálkoznak, azoknak megy a drukk! :)

2015. márc. 4. 16:45
 103/298 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is csatlakoznék, bár még sokára nem várom, március végére, remélem pozitív lesz az eredmény. :)

Gratula azoknak, akiknek sikeres volt a hónap! :)

2015. márc. 4. 20:05
 104/298 anonim ***** válasza:

Gratula Cunyi!!!!!!

Az mennyire normális,hogy nekem totál nincs tünetem?

Max...nagyon max annyi,hogy fáj a derekam és néha menzesz szerű ici pici görcseim vannak.

Kokiha

2015. márc. 4. 21:13
 105/298 anonim ***** válasza:

103-as, voltál már korábbi csoportban? Ki vagy, és mióta próbálkoztok?:)

Éda

2015. márc. 4. 22:14
 106/298 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok ujra , azt szeretnem mondani hogy hetfo reggelre jott meg , es tegnap mar semmi nem jott , 2 napot tartott , nekem nem szokott ilyen hamar lejarni , meg a 3 napon is kellett csereljek , es 4 napig szokott tartani , 1 nap kevesebb volt , 2 nap sok , ver volt nem csak barna .. valyon mi a helyzet, ti mit gondoltok ? volt mar valaki koztetek aki mensi ellenere terhes volt/
2015. márc. 5. 05:20
 107/298 anonim ***** válasza:

Kokiha! Nekem sincs semmi tünetem, viszont van 3erős tesztem nem csak első vizeletből. Most reggel csináltam meg a 3.at, hogy a férjem nézhesse meg először, most pedig vígan iszom a kávém. 😊

Elvileg a 4+1hetes vagyok, a hasfeszülésen és az enyhe mellfájdalmon kívül nekem sincs tünetem, de szerintem ez nem is baj 😊 Te hol tartasz? :)

Cukibaba! Nekem is volt ilyen hónapom, amikor nagyon fura volt és soha olyan kevés, de sajnos nem voltam várandós akkor. Ha gondolod csinálj egy tesztet, mert csodák vannak! Nah meg ma 10millószoros nap van😊

Dóra

2015. márc. 5. 06:49
 108/298 anonim ***** válasza:

4+3 vagyok ma...

Mi az az 100* nap!??

2015. márc. 5. 09:03
 109/298 anonim ***** válasza:

Vettem egy tesztet, Cyclotest, ismeritek? Azt irja, h 10-es, pontos eredmeny akar negy nappal a menstruacio esedekessege elott.

Ha bem birom ki, holnap ellovom. 😊

2015. márc. 5. 16:36
 110/298 A kérdező kommentje:

Utolsó Én nem ismerem ezt a tesztet,de sok sikert hozzá :)!Egyébként ki vagy csakhogy tudjuk kiért izgulunk :)?

Nekem mára bedurrant nagyon a fogam és egy rakat Panadolt vettem be....úgy nézek ki mint egy hörcsög...

2015. márc. 5. 18:32
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!