Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Andi vagyok, es hulye 😃
Ugyanis nem birtam ki, megcsinaltam a tesztet, persze negativ.
Cukibaba siman lehet.
Szegregatumban vagyok tanar, javareszt kisebbsegieket okitok, nem is jott ossze a gyerek...De majd jon a nyugis nyari szunet. ;)
Ma megint veszek egy tesztet, de tenyleg beken hagyom , hiaba rimankodik, nem hagyom magam. :)
Holnapra nem varom, es nincsenek a szokasos tunetek, nincs gorcsolgetes, nincs idegesseg.
Meglatjuk :)
Andi
cukibaba simán lehet a stressz miatt is,hogy nem jön a baba.Én is most itthon dolgozok egy ideje és azt vettem észre,hogy mióta nyugodt vagyok nem késik,peteérésem is van szépen a görbém sem girbe-gurba.
Andi oké :)
Az normalis, h a teszten van egy "arnyek" ahol a csiknak kellene lennie?
Andi
Kokiha vagyok!!
Még mindig nincsenek tüneteim,viszont sokat idegeskedek,stresszelek.....párommal sokat vitatkoztunk ma és kicsit félek,nehogy baj legyen....
Bár ma már ott tartottam,hogy nem érdekel!!!
Sziasztok lányok, újra itt vaygok én is.
A múltkori eset után, nem nagyon olvasgattam itt, 1-2 hétre elment a kedvem még az élettől is... De most újra itt, újjult erővel. 4.én, 2 hónap után, ismét megjött, úgyhogy mostmár nagyon várjuk, hogy elmúljon és újra belevághassunk.
Nicol, veled mi lett végül? Emlékszem, hogy volt egy nagyon halvány pozid.
Szorítok mindenkinek!
Fanni
Jaj, csak most olvastam el a válaszokat, Dóra nagyon nagyon gratulálok!! És persze a többieknek és ugyanennyire! Tényleg szuper hónap, már így az elején ennyi pozis! Meghozzátok az ember életkedvét :)
Andi, neked is nagyon szorítok!
Fanni voltam megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!