Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sajnálom Andi :(
Új hónap, Új remény :)
Kíra
Andi, sajnálom!
Mia, mizujs veled? Ez az ólom-cicis dolog biztató, nekem is ilyen pár napja... 5+2 hetes vagyok.
Cunyi
Sziasztok!
Sajnos nem voltam itthon a napokban így nem tudtam írni Nektek...
Sajnálom akinek megjött,de fel a fejjel.
Nagyon úgy tűnik mi ebben a hónapban nem próbálkozunk.Sajnos ck.10 napon tartok és még mindig pecsételek.Néha piros,inkább barna de néha fekete krémes a folyásom...Szerintetek mitől lehet?Tesztet nem csináltam,de a hőm szerint nem lehet baba.Nem is tudom merjem-e tovább folytatni az avivát....szerintetek?
Engem ennek az AVIVA tornának még a neve se tetszik!!!! Még a hideg is kiráz tőle...
Szerintem hülyeség
Kokiha
Kíra még lehet ebből pozi még csak holnapra nem várod!
Szurkolok!
Sziasztok csajok!
Nem bírtam tovább várni és elmentem ma a dokimhoz aki rögtön megvizsgált és látott egy 7,5mm-s gestatios gyűrűt ami azt mondta tökéletesen megfelel egy korai (5+2h) terhességnek és mennyek vissza 3hét múlva. Fúúú az még jó sok idő....... :) :) Nehéz lesz kibírni.
KOKIHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!