Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Nem erzem magam idosnek en sem :), de mar nem vagyok huszoneves!
Mivel menstrualni keson, 15 eves korom utan kezdtem, bizom benne, hogy van meg eleg petesejtem...kulonben vilagga megyek. :(
Mes
Én 37 vagyok és nem tudom, mennyi az esélyem egy újabb babára - de azért próbálkozunk, hátha...azért örülnék, ha még egy bébi összejönne, bár mostanában (mióta próbálkozunk), valahogy kevésbé látom valószínűnek, hogy sikerül... :( De majd kiderül - Mes, talán tényleg több megfelelő petesejt van a "tarsolyodban", mint gondolnád! :)
Era, én sem érzem magam 37-nek :), de most azért sajnos tudatosult bennem, hogy annyi vagyok - és nem olyan egyszerű babát összehozni, mint huszonévesen - remélem azért még a készleteim nem merültek ki... :)
Andi
Koszi Andi, nagyon jolesett!
Talan neked sem kell mar sokaig varnod! :)
Mes
sziasztok mára nem várom és semmi jele annak hogy megakarna jönni de nem is baj :)
így alakul a görbém napok óta fent van
Lanyok, hallottatok-e mar az Aviva tornarol?
Ugy dontottem, elvegzem amig zajlanak a kivizsgalasok, hatha tenyleg beallitja a hormonjaimat. Majd beszamolok rola, ha erdekel benneteket.
HorváthNikoletta, drukkolok Neked (is)! :)
Én azt hiszem letehetek erről a hónapról. :(
Még ma is 37 a hőm - de most, hogy voltam wc, volt pár csepp folyás, ami pirosas-rózsaszín volt. Szóval szerintem ennek a hónapnak befellegzett. :(
Mes, majd számolj be a tornáról! :)
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!