Ki (nem) várja május 1-re?
Ez a jellemzően hatékonyan telt, próbálkozós hónapunk...
Érdekel, van-e valaki hasonló cipőben?
Én május 3-ra! :)
Ez a 4. próbálkozós hónap, semmi technikát, taktikát nem vetettünk be eddig. Pl. peteérés figyelés, stb.
De érdekelne, mert már kezd zavarni, hogy nem sikerült eddig.
Én speciel január végén hagytam abba a bogyót, amit előtte csupán 3 hónapig szedtem...
Mi sem folyamodtunk semmi különlegeshez... Csak együtt voltunk amikor csak megkívántuk... (viszonylag sűrűn)
Én sem figyeltem szinte semmire... (peteérés, teák, stb) csak a folsavat szedem.
Viszont elmúltam 35... szóval örülnék, ha összejönne.
Sokan azt mondják, ne görcsöljünk rá... Utálom ezt a kifejezést, hiszen, ha valamire nagyon vágysz, akkor arra nem nagyon tudsz nem gondolni...
Mi gyakorlatilag úgy teszünk érte, h nem teszünk ellene..
Kíváncsi vagyok, h neked mi lesz az eredmény...
Mikor gondoltad, h csinálsz tesztet?
Mi január óta próbálkozunk a tesóval,addig szoptattam.
32vagyok,es femibiont szedek,ebben a honapban pedig használtam ovu tesztet.
2-3naponta voltunk egyutt( általában máskor is mindig),igyekszem nem nagyon görcsölni ezen,de jol írod,ha babat szeretnél nehez nem gondolni ra..!
Sok sikert mindenkinek!
Ja,es en 3.korul nem varom.
Mi is kis tesón dolgozunk...
Bár ez relatív... Ugyanis 16 év a korkülönbség... :)
Írjatok majd légyszi, h mik lettek az eredmények...
1. vagyok
Harmincon felül vagyok, első baba lesz, nőgyógyászati problémáim is voltak nemrég, úgyhogy nehéz nem görcsölni. De eddig ment :) Csak azokon a napokon volt eddig nagyon rossz, amikor megjött.
Tesztelni nem fogok. Várok, ha nem jön meg, akkor még várok. Mert egyik hónapban volt olyan, hogy 4 nappal később jött meg, pedig mindig pontosan szokott, úgyhogy nagyon reménykedtem, de aztán megjött.
Elhatároztam, hogy ha már kb. 2 hetet késik, csak akkor fogok tesztelni.
Sok sikert mindenkinek! És majd írjatok, hogy mi lett!
én április 29, szóval majdnem :)
most LH teszteltem, szóval így valószínűleg időzítéssel nem volt probléma :)
Sziasztok!
Kivel mi újság van? Hogy vagytok? Mikor fogtok tesztelni? Olyan izgi lesz ez a hét! 3. vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!