Szerintetek, ha május 31-én jött meg utoljára, akkor
már kimutatja a tesz, ha terhes vagyok? Hétfőn még
negatív volt.
Nekem harmadik napja késett,amikor teszteltem.
Akkor pozitív lett.
Tesztelj újra szerintem.
2013. júl. 4. 06:35
Gondolom alapból hosszabbak a ciklusaid, szóval peteérésed is később van, így simán lehet hogy nem mutatta még ki hétfőn.
Drukkolok nagyon. Nekem is május 31-én volt utoljára, mára nem várom. Nem jött meg, de nálunk nagyon kicsi az esély, a férjem alacsony spermaszáma miatt.
2013. júl. 4. 09:30
3/11 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked második.:) Nekem ma is negatív....
Sziasztok! Bocsi az off-ért, de ugyanebben a cipőben járok. 31-33 napos ciklus, utolsó menstruáció első napja május 30.
Teszt negatív, eddig nem késett sosem ennyit. Mellbimbó érzékenység van, meg fog jönni érzés nincs.
Remélem sikerül mindhármunknak! :)) Drukk!
(Lehetséges még a pozi teszt szerintetek??)
2013. júl. 4. 19:10
5/11 A kérdező kommentje:
Az előző terhességemből kiindulva,lehetséges.Nekem akkor is soká mutatta ki,csak kíváncsi voltam,hogy átlagos esetben most már ki kellene-e mutatnia.... :)várom azért a fejleményeket. :)
Sziasztok!
Nekem május 26-án jött meg utoljára, holnap reggel csinálok egy tesztet! Drukkolok nektek! (és magamnak is...:)
2013. júl. 4. 21:02
Előző vagyok. Nekem tegnap negativ lett, pedig én majd egy héttel előtted járok. Nálad mi a helyzet? Akkor én várom a mensit, csak nem tudom miért késik akkor...
2013. júl. 6. 14:45
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem ma negatív.Nem is értem,hogy miért késik ennyit! Az lehetséges,hogy még nem állt be a ciklusom hossza a szoptatás után?Mert azóta még csak egyszer jött meg,de az teljesen normális volt.Ez volt májusban.
Szia! Megint előző vagyok. Akkor valószinüleg az a helyzet, hogy még nem állt vissza a rendes ciklusod. Az esetleges éjszakai nem alvás, az izgalom a lehetséges terhesség miatt, az időváltozás, a hormonváltozás, mind-mind kihatással van a menstruációra. Amikor én is abbahagytam a szoptatást utána kellett talán 3-4 menstruáció mire beállt úgy mint régen. A vérzés hossza, erőssége, és nekem azóta inkább 30-35 napra jön meg, pedig a szülések előtt 28 napos ciklusaim voltak. Most én is várok, de ha még 1-2 hétig nem jön meg, elmegyek nőgyógyászhoz. Nem tudom, te hogy gondolod, de talán egy telefont megér h felhivd a dokit és megnyugtasson h légy türelemmel, vagy elhivjon egy kontroll vizsgálatra. Mennyi idős a babád?
2013. júl. 7. 11:08
10/11 A kérdező kommentje:
8 hónapos a kisfiam. :) Egyébként is készültem ebben a hónapban a dokimhoz,csak arra vártam,hogy megjöjjön és elmúljon. :)De holnap kérek is időpontot.Nálad mi a helyzet?Még mindig negatív?
Kapcsolódó kérdések: