Holnapra nem várom, tegnap ( 12. dpo-n) délelőtt, nem első pisiből 10- es teszttel egyértelmű negatív. Így már biztos nem vagyok terhes igaz?
Nem, egyáltalán nem biztos, hogy nem vagy terhes. Ha olyan a szervezeted, hogy később termelődik elég hcg vagy a beágyazódás lassabban megy végbe, akkor pár nap múlva fogja csak mutatni.
Nekem korán mutatta, de korai peteérésem volt, és ilyen a szervezetem. Nem mindenki egyforma.
Kedves kerdezo,en is holnapra nem varom es kb 6-7en volt a peteeresem.Peteerestol szamitva a 13.napon delutan egyertelmu nega,14.napon reggel elsobol halvany de egyertelmu pozi, es ma is ugyanugy pozi.
Szerintem varj a nem vart utan 2 napot es ha lehet reggel csinalj tesztet.
Meg en is szurkolok, hogy aztan nehogy a pozibol negativ legyen es megis megjojjon:-P
Nekem 8.-án volt peteérésem..
Ha holnap nem jön meg, akkor holnap után tesztelek.. Egyenlőre semmi jele annak, h meg akarna jönni.
Nekem totàl menszis görcseim voltak...azt hittem meg fog jönni.aztàn először a nevàrt màsnapjan lett halvàny pozi 25el (ugyanabból a pisiből 10es negatív). Hozzàteszem azóta is vannak mensziszerű görcsök... hétfőn ismét tesztelek, eddig 3 halvàny, de erősödő + van :-)
Mi újsàg, teszteltél màr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!