Tegnap együtt voltunk a párommal este. és délelőtt múlt el a menstruációm. úgy érezte mintha belém engedte volna. Szerintetek mennyi az esélye hogy teherbe esek?
Kicsi rá az esély,de én vagyok a kivétel.
Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni!
Tehát éppen neked is sikerülhet.
Ma már 3 hónapos a lányom :D
"úgy érezte mintha belém engedte volna" ezt hogy? vagy bementek a katonák, vagy nem, nehéz eltéveszteni:)
ha igen, van rá némi esélyed, ha nem, akkor is az előváladék miatt, de mivel gyanítom nem most van peteérésed, igen-igen kevés.
százalékban mérve?
Figyelembe véve a megszakításos módszer biztonságát (persze itt nem erről van szó), ami 27%-ra terhes leszel - gondolom mondhatjuk, hogy ebben az esetben is megvan rá a 27%-os esélyed. (Vagyis 100 nő közül 27 terhes lesz).
De gondolhatsz arra a fennmaradó 73%-ra, hogy nem leszel az, mivel, elméletileg még lenne kb 7 napod a peteérésig.
1.Gratulálok a lánykához.:)remélem hogy mi ilyen szerencsések leszünk.
2.Ahogy érezte a párom.,rögtön ki is vette és "le is konyult"..ez akkor szokott történni amikor elmegy...:)
3.remélem beleestem/tünk...:))
Köszi szépen a válaszokat.!!
Esély mindig van rá!
1 hét múlva még tényleg felesleges a teszt, legkorábban 2 hét múlva mutatahat bármit, de a biztis akkor, mikor kimarad a mensid!
5 hónapra nem is érdemes elkezdeni a bogyit...nekem mondta is a dokim, hogy csak akkor kezdjük el szedni, ha nem szeretnénk fél éven belül próbálkozni a kistesóval! Drukkolok!
Amúgy pocisan is lehet költözni, mi is úgy csináltuk:-) :-) a dobozokat a baratok cipelték én csak be-ki pakolásztam belőlük;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!