4 napja késik a havim, a párommal egyszer voltunk együtt, megszakítással védekeztünk. Kb. pont peteéréskor. Vettem ma egy tesztet, ami negatív lett. Mekkora az esélye, hogy esetleg mégis terhes lennék?
Köszönöm szépen a válaszod!
Azért izgulok csak ennyire, mert nagyon rosszkor jönne a baba...
Van egy 4 és fél éves kislányunk, meg egy rohadt deviza hitelünk a házra, aminek épp most emelték meg pár hónapja a törlesztőjét majdnem a háromszorosára!
Szóval....nagyon bízom benne , hogy nekem is meg fog jönni
Én azzal segítettem kicsit h meleg fürdőt vettem és megittam egy pohár vörösbort. Próbáld meg te is. Lehet csak az idegesség tesz rá ugye mert sok a gond :(
Elhiszem h a legrosszabb pillanatban jönne.
Én is be voltam parázva még csak most lesz5 hós a lányom és nagyon nem szerettem volna megint terhes lenni. :)
Hátha az segít amit javasoltam. :)
Vmelyik este egy jó nagy habfürdőt csinált nyakig érő meleg vízzel és ellazultam miután már letettem az apróságot aludni. :) Másnap meg is jött :)
Ha ennyire nem jönne jól a gyerek, miért nem védekeztek normális?
Elkerülhetnéd vele a felesleges stresszt, meg az esetleges abortuszt is.
Felnőtt nő vagy (gondolom), előre kellene gondolkodni, nem utólag sopánkodni.
Ha negatív lett a teszt, most jó eséllyel megúsztad. De ha tovább szórakoztok ezzel, főleg peteéréskor, majd előbb-utóbb összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!