Ki (nem) várja május 1-re?
Ez a jellemzően hatékonyan telt, próbálkozós hónapunk...
Érdekel, van-e valaki hasonló cipőben?
sziasztok, én az LH tesztelős vagyok! :)
ma-holnap lenne mensi, de csak azt érzem hogy feszít a hasam, szóval alakulunk!
3-as vagyok. Halk gratula neked!!!! :)
Holnapra erősödni fog! De jó!!!! :)
Grat!!! Persze meg csak halkan... :-)
En 1-re nem varom. De sajna ma egy negativat sikerult tesztelni.
Sebaj. Megyunk tovabb...
Nagyon eltűnt mindenki! Hogy vagytok? Aki mára nem várta, azzal mi a helyzet? Remélem csak pozitív dolgok! Én már nagyon kíváncsi vagyok! Nem tudom, kibírom-e vasárnapig teszt nélkül!
"LH tesztelős, pozitív tesztesünk": veled mi újság? Remélem minden ok! Mikorra tervezed a dokit? Olyan jó neked!!! :)
sziasztok :) hát elég lassan erősödik, de azért nem esek kétségbe :D van akinek másfél hétig tart, amíg erős lesz..
a mai tesztem (16. dpo)
Szia!
Erősödött az szépen!!! Nekem talán egy fokkal erősebb volt a 16. dpo-n (anno a lányommal, más volt a teszt is), de 2 nap múlva már majdnem egyforma erős lett a C és a T csík. :) Úgyhogy szerintem neked is nagyon erős lesz már 2 nap múlva, majd meglátod! (Én voltam az, aki érdeklődött korábban).
4-es vagyok!halvany pozi tesztem lett tegnap-ma..remelem holnapra mar erosebb lesz a 2.csik.
Gratulalok a szép tesztedhez!!
Többieknek megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!