Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
 371/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok szerintem 2 hét mulva megyek dokihoz de már elég vacakul vagyok hányinger reggelenként pisilés és fáradékonyság.
2014. máj. 25. 08:14
 372/403 anonim ***** válasza:

Ancsa, Nikoletta, gratulálok! Nem hagytam ki valakit?

:) Boldog babavárást kívánok!

Bedit

2014. máj. 26. 07:46
 373/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
péntekre kaptam idöpontot a dokihoz szerintetek nem korai?
2014. máj. 26. 08:15
 374/403 anonim ***** válasza:

Ha jól gondolom, orvosi szempontból már 5 hetes leszel akkor, ugye? Mert akkor petezsák már látható elvileg - bár embrió még nemigen. Ilyen szempontból 6-7. hétben is elég lenne - de hát a doki tudja...

Andi

2014. máj. 26. 08:22
 375/403 anonim ***** válasza:
Sziasztok, csütörtök délelőttre kaptam időpontot a dokimhoz, majd megírom mi volt... 45 nap, mensi nincs, negatív a reggeli teszt :/
2014. máj. 26. 12:52
 376/403 anonim ***** válasza:
Ja, lemaradt, Léna voltam
2014. máj. 26. 12:52
 377/403 anonim ***** válasza:

Léna!

Remélem nem lesz semmi baj, és hátha valami miatt a tesztek tévedtek

Adri

2014. máj. 26. 13:53
 378/403 anonim ***** válasza:

Köszi Adri, de sajna kétlem, hogy a tesztek tévednének, az előző terhességet is mutatták :/

Szerintem egyébként már miattam nem jön meg, mert totál rá vagyok stresszelve, hogy valami gáz van, és ezért nem menstruálok. De mindegy, ha így van, akkor majd megnyugszom csütörtökön, és megjön. Ha meg valami gond van mégis, akkor legalább tudunk tenni ellene.

Léna

2014. máj. 26. 14:05
 379/403 anonim ***** válasza:

Szorítok Léna!!! majd jelentkezz feltétlenül.

Én ma este megyek orvoshoz. Kíváncsi vagyok nagyon, mert nekem nincs semmi tünetem, max. picit fáradékonyabb vagyok (de ez lehet a kávé hiánya miatt van, hiszen a délutáni koffein adagot már kihagyom), enyhén duzzatabbak a melleim, de semmi más...elvileg 5. és 6. hét között vagyok.

Ancsa

2014. máj. 27. 13:36
 380/403 Nitókrisz ***** válasza:

Sziasztok lanyok!

Hat, en ma reggel megint teszteltem egy negativat :( Gondoltam megprobalom, mert nagyon fajnak a melleim es meg mindig semmi, de ezek szerint akkor csak a mensit jelzik megint. 33. napon tartok. Lehet nalam is a rastresszeles miatt kesik, most mar feladom komolyan, nem erdekel, mert nincs semmi ertelme tenyleg, hogy minden apro jelet figyelek :(

2014. máj. 28. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!