Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Léna veled mi lett?
Pontosan hány kismama lett eddig?
Betti
Sziasztok!
Tovàbbra is drukkolok mindenkinek :)
Én tegnap voltam dokinàl, méhen belül van a terhesség, petezsàk szikhókyaggal làtható. Viszont van egy 5cm àtmérőjű cisztàm is. 10 nao múlva kontroll, ott dől el minden. Tàppénzre is vettek.
Kriszta
Ez szuper :D Gratulálok Kismama :)
Adri
Ez tényleg pozitív! :))
Gratulálok!
Ancsa
ui: én még nem vettem fel a dokimmal a kapcsolatot, 1 hete teszteltem pozitívat, ilyenkor még úgy sem látnak semmit. De hamarosan kérek időpontot és gondolom 1-1,5 hét múlva megvizsgál.
Ancsa, neked is gratulálok :) Hála Istennek, azért egyre több Kismama van itt, már nem bírom nyomonkövetni :D
Kellemes hétvégét mindenkinek
Adri
Gratulalok lanyok :) !
Mes, Andi szerintem van meg ott keszlet ;) ! Nem minden a kortol fugg am. Persze tudom kesobb nehezebb. Nekunk a harmadik honapban sikerult a kisfiunk, es igazabol az volt az elso idoben probalkozos honap. Utana en spiralt hasznaltam, amit tavaly juniusban vettek le es utana ugy hogy nem figyeltunk tulzottan mikor vagyunk egyutt decemberbe lettem ujra terhes, ami sajnos nem maradt meg. Azota meg minden borult :( Most elvileg (ha szamolhatok 28 nappal ebben a honapban) holnap nem kellene megjonnie. A mellem erzekeny, de nem kulonbozik a mensi elotti mellfajastol, ugyhogy ez nem ad remenyre okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!