Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
 391/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

most jövök a dokitól. Az a helyzet, hogy van az egyik petefészkemben egy jó nagy érett pete, ami valamiért nem tudott kijönni, így nem volt peteérésem, ezért nem jött meg. A másikban van egy majdnem érett. Kell szednem most 10 napig Norcolutot, utána 2-3 nappal megjön, és a mensi 3. napjától kell szednem Clostyt 5 napig, így elvileg lesz normális ciklusom. Ezek mellett nyugodtan lehet szerencsére próbálkozni, 3 havi closty adag lett felírva, de lehet, hogy elég lesz egy is, ha gyorsan teherbe esek.

Hát ennyi, nem a legjobb hírek, de lehetne rosszabb is sokkal. A júniusi csoportot majd olvasgatom, de ezek szerint én legkorábban júliusban tesztelhetek pozit csak :(

Léna

2014. máj. 29. 11:59
 392/403 A kérdező kommentje:

Lena, igen nem a legjobb hir, de szerencsere nem is a legrosszabb. Kicsit hosszabb ido kell a szervezetednek, es egy kis segitseg, de minden rendben lesz!

Koszonom szepen mindegyikotoknek a biztatast es kedves szavakat. Nagyon jo egy ilyen kis osszetarto csapatban lenni. Reggel erosebb pozit teszteltem, majd este felteszem.

Mindenkinek nagyon-nagyon, szivbol szoritok!

2014. máj. 29. 12:38
 393/403 Nitókrisz ***** válasza:

Mes gratula :) !!!!!!

Lena ne szomorkodj, gondolj arra, hogy most mar tudod mi volt a gond es jobb eselyekkel indulsz.

Niki ne felj, minden rendben :) Ha nem lennenek tunetek az lenne a rosszabb.

Nalam tegnap iszonyatos gorcsok voltak, cici fajas, de ma reggel elkezdtem verezni :( Szoval annyi ennek a honapnak is, megyek dokihoz, ahogy elmult.

2014. máj. 29. 14:34
 394/403 anonim ***** válasza:

Mes, gratulálok! :))

Léna, fel a fejjel, legalább tudod, hogy mi a baj és megkaptad a gyógyszert, ami segít beállítani a ciklust. Júliusban remélem már pozitív teszted lesz! :))

Tényleg nehéz lesz ezt a 4 hetet kivárni. :( Főleg azért, mert közben a szűk családnak sem merem elmondani, csak akkor, ha már láttam az UH-n, hogy minden ok. Kérdés, hogy 9 hetesen mennyire látszik majd rajtam, mert nem vagyok valami vastag és a hasam már így is puffad. Szóval, remélem, hogy nem fogja hamarabb kiszúrni senki és nem leszek hányós sem, mert a munkahelyemen sem akarom a 11. hét előtt elmondani.

Ancsa

2014. máj. 29. 15:12
 395/403 Nitókrisz ***** válasza:

Megertelek Ancsa, en is nehezen birnam :) de tenyleg lehet van abban valami, hogy regebben megvartak a harmadik honapot.

Mit gondoltok, penditsem meg a dokinak a Clostyt, ha o nem javasol semmit?

2014. máj. 29. 16:36
 396/403 anonim ***** válasza:

Mes! Ez egyértelmű pozi! :))))

A kismamáknak nagy gratula, a többieknek fel a fejjel!!! Átérzem...

Nekem még tuti meg van a cisztàm, ma egész nap szúrt...

Anna

2014. máj. 29. 20:25
 397/403 A kérdező kommentje:

Itt a reggeli teszt is:

[link]

Meg mindig alig terek magamhoz. Gorcsolgetek, szurogat, ugyhogy allandoan ellenorzom, hogy minden rendben-e.

A tunet, amire gyanakodtam (mivel a szokasos mellfajdalom, gorcsolgetes mensire is utalhat)a hidegrazas volt. Pontosabban at-atszaladt rajtam a hideg, egesz nap. Gondoltam, megemelkedett a hom...es tenyleg, ennyi meg sosem volt, majdnem 37 fok.

Kicsit aggodom, biztos emlekeztek, en vagyok, aki barnazgat mensi elott..hogy eleg legyen a progeszteronom. Pont holnap megyek vissza a dokihoz, hogy megbeszeljuk, milyen eredmenyt adott a vervetel...

Amugy is aggodom, itt csak a 12. heten van ultrahang.

2014. máj. 29. 20:34
 398/403 anonim ***** válasza:
100%
Nitókrisz sajnálom! gyere közénk a júniusi csopiba! Folyt köv!! Csak előre!!
2014. máj. 29. 22:22
 399/403 anonim ***** válasza:

Ne aggódj Mes, biztos minden oké lesz :) Csak pozitívan :)

Nitókrisz, sajnálom, de fel a fejjel, júniusban sikerült :)

Köszönöm a biztatásokat, kicsit pozitívabban látom a dolgokat. Végülis jó tudni, hogy csak azért nem sikerült, mert nem is volt ovum, majd jövő hónapban lesz, és akkor tuti pozit tesztelek :) Legfeljebb tavaszi babám lesz, nem kell őt annyira bebugyolálni majd :)

Léna

2014. máj. 29. 22:29
 400/403 Nitókrisz ***** válasza:

Koszi lanyok :) !

Mes, nem tudsz rakerdezni a dokinal, hogy nem szedhetsz-e valamit, ami megerositi a terhesseget? Utrogestan?

2014. máj. 30. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!