Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
 381/403 anonim ***** válasza:

Egyébként én már arra következtetek,hogy a ciklus második felében pusztán a magas progeszteron szint okozza a tüneteket,nem a terhesség.Úgyhogy én sem figyelem most már annyira,mert fölösleges.Múlt hónapban tökre azt hittem baba lesz,erre simán megjött,erről ennyit.Tényleg nem kell annyira görcsölni,ezt megtanultam már az első hónapban.

Betti

2014. máj. 28. 08:09
 382/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok holnap leszek 5 hetes pénteken megyek dokihoz,ma volt a 2.hányásom egészséges lehet a baba félek nagyon.
2014. máj. 28. 15:49
 383/403 anonim ***** válasza:

Mitől félsz Nikolett?

Én tegnap voltam orvosnál, de talán túl korán. Jobb lett volna várni még vagy 2 hetet és akkor megmarad a 10ezer forintom is. :(

Petezsákot már látott és benne a szikhólyagot. Egyenlőre ennyi, de mivel 5 hetes vagyok, ez most a normális.

Anno a 6. héten mentünk először dokihoz és akkor már volt embrió és szívhang is. Én legközelebb 4 hét múlva megyek vissza.

Ancsa

2014. máj. 28. 16:40
 384/403 anonim ***** válasza:

Niki, ne félj, ha vannak tünetek az jó. Úristen, Ancsa, 4 hét??? Én azt tuti nem bírnám ki, anno a 2 hétbe is majd belehaltam :D Nem vagyok az a türelmes fajta.

De ne aggódj, 5 hetesen a petezsák és a szikhólyag tök jó.

Én holnap megyek 10 körülre, drukkoljatok, hogy ne legyen gáz. Már konkrétan parázok, nem is érzem, hogy meg akarna jönni, pedig az elmúlt másfél hétben legalább ennyit éreztem, és reméltem, hogy megindul, de nem. Néha a méhemet érzem feszülni, a petefészkeimet szúrni, de mégse történik semmi :/ a derékfájásom totálisan elmúlt. Nem tudom, mi lehet velem, ez a 47. nap. Félek, nagyon, hogy gáz van, ami miatt egy darabig próbálkozni se tudunk.

Léna

2014. máj. 28. 17:03
 385/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
attol félek hogy megint elvetélek ha én is 5 hetesen megyek akkor szerintem nekem is várnom kell 4 hetet azt én se bírom ki.
2014. máj. 28. 20:54
 386/403 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Nem térek magamhoz. 25 nap, délután 25-ös erősségű tesztel pozitívat teszteltem. Halvány, de nem kell hozzá hunyorogni. Fogalmam sincs, mikor foganhatott, ciklusaim 24-25 naposak, barnázással előtte. Azt hittem, peteérés a 14 napon volt, amikor komoly szurkálásom, hasfeszülésem volt. De azt a teszt még nem mutatná ki, nem?

Holnap reggel tesztelek megint, talán azt fel is teszem. Most mindenesetre nem térek magamhoz.

2014. máj. 28. 21:29
 387/403 anonim ***** válasza:

Mes, nagyon nagy gratula!!! Amúgy foganhatott a 14. napon, akkor a 11. dpo-n vagy, nagyon ritkán mutatja már ekkor, de lehet, hogy kicsit előbb. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy ott a csík!!! :)

Niki, megértelek, én is vetéltem februárban, művi befejezéssel ráadásul, de nem szabad erre gondolni! Gondolj arra, hogy itt van az új esély, sikerült újra teherbe esned! És csak pozitívan! Látod, én idáig se jutottam még el, pedig vetélés után elvileg könnyebb teherbe esni :(

Léna

2014. máj. 28. 22:10
 388/403 A kérdező kommentje:
2014. máj. 28. 22:38
 389/403 anonim ***** válasza:

Mes, nagyon gratulálok!!!! :)

Léna, remélem nem olyan gond van, ami miatt várnotok kellene - talán könnyen megoldható. Drukkolok!

Andi

2014. máj. 29. 10:58
 390/403 anonim ***** válasza:

Mes!!!

Gartulálok :) ez igen szép pozi :)) és foganhatott a 14. napon,nekem már 2 terhességem is volt ahol a 9-10 dpo-n 25 teszt pozi lett :)

Léna,mesélj mi volt a dokinál??Remélem nincs semmi komoly baj...

Kriszta

2014. máj. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!