Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
 401/403 anonim ***** válasza:

Nem szabad aggódnod Mes, bízz, hogy minden oké lesz! Biztos, hogy úgy lesz!

Léna, azért ez sztem nem olyan rossz hír - van megoldás és már a közeljövőben összejöhet a baba. Ez a lényeg! Annak idején amikor Closty-t kaptam, egy hónap után összejött - remélem neked is így lesz!!! :)

Andi

2014. máj. 30. 08:18
 402/403 A kérdező kommentje:

Amennyire tudom, itt akkor sem adnak gyogyszert, ha barnazol koraterhessegben. Arra meg vegkepp nem, hogy a ciklusaim elott rendszeresen pecsetelgettem par napot. Ugy vannak vele, hogy a termeszet eldonti...vagy valamiilysemi. ;(

Persze kikerdezem ma a dokit, es probalok pozitiv maradni. Koszonom a sok biztatast.

Holnap vege a honapnak, keszitek majd egy osszegzest mindenkirol.

Bocs, hogy ennyire csak magamrol irtam, es alig-alig reagaltam, kisse be vagyok tojva. De majd az osszegzesben lathatjuk, ki, hogy all. Vagy ti is irhattok osszegzest errol a honaprol.

Mindenesetre, vasarnaptol folytathatjuk a juniusi csoportban, linket majd csatolok, ha valaki esetleg nem tudja, hogy keresse.

Mes

2014. máj. 30. 10:27
 403/403 A kérdező kommentje:

Sziasztok lanyok!

Megprobaltam elkesziteni az osszegzest, de rajottem, 40 oldalt nem tudok atnezni. :) Meg aztan elveszek a sok-sok uj hozzaszolas kozott. Szoval, ha akarjatok, irjatok magatokrol par szot, a honap elejei tortenettel bevezetve es hogy kivel, mi tortent. Persze, nem muszaj.

A juniusi csoportban folytathatjuk, azoknak akinek most nem (de juniusban igen!), es azoknak is, akiknek osszejott. Ime, a link, ha valaki nem tudna:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Mes

2014. máj. 31. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!