Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
29. nap - még semmi. Jó lenne, ha lenne bármi, mert a hasam alja (mondjuk ez ritkán) és a hüvelyem (egyfolytában) szurkál, ingerült vagyok nagyon, bár próbálom kontrollálni magam, eszek annyit mint egy ló, folyton éhes vagyok, és 1 1/2 - 2 óránként rohangálok pisilni, de nem 1-2 cseppet, hanem úgy rendesen...Kiakasztó.
Andi
sziasztok, én csütörtökön írtam utoljára, aznap kellett volna megjönnie. nem jött!
másnap reggeli teszt halvány pozitív, szombat reggel erősebb pozitív! :) azóta sem jött meg, hasam feszül.
El sem hiszem, hisz csak márciusban kezdtük el...
Szorítok mindenkinek!!!
Ancsa
Gratulálok Ancsa, végre egy jó hír :)
Adri
Köszönöm Adri! Kívánom, hogy a következő hónap már neked is örömteli legyen!!!!
És persze a többieknek is, akiknek most nem jött össze. :(
Gratulálok Ancsa!!! :)))
Andi! Nagyon baba gyanúsak a tüneteid! Drukkolok nagyon!
Remélem hamarosan mindannyiunknak sikerül végre!
Anna
Andi, szerintem is ezek tipikus terhes tünetek. :) Én is ugyan ezeket érzem!
Drukkolok!!!
Ancsa
Ancsa, nagyon gratulálok!!! :) Tényleg te is ilyeneket érzel? Akkor még bízhatok talán, hogy a negatívból pozitív lesz...
Anna, veled mi a helyzet, jól vagy? Remélem mihamarabb sikerül neked!
Andi
Köszönöm Andi! Én is remélem sikerül már végre mindenkinek!
Én még mindig a mensimet várom...
Anna
Ancsa, gratula neked!!! :)
Andi, szerintem is biztatoak a tuneteid!
Igen Andi, pont ezeket érzem én is. :) csodálkoztam is a hüvely szurkáláson, mert az nem ilyenkor szokott, hanem a 36. hét után...:)
Szóval, remélem, hogy nálad is pozitív lesz!!! Ancsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!