Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Kata, Léna sajnálom!!!
Én sem szoktam hőt nézni, de kíváncsiságból tegnap is, ma is mértem (gondoltam, ha nem is jön össze, el kezdem én is és a köv. hónap után már talán ki tudok okoskodni belőle valamit) és mindkét nap 37 volt - de ugye viszonyítani nem tudok mihez...még mindig ott tartok, hogy majd meglátjuk a köv. napokban...
Andi
Nekem úgy tűnik, ma megjön (25.nap). Nem baj, ebben a hónapban nem is számítottunk rá, hogy sikerül, ovukor nem is sikerült együtt lenni.
15 nap múlva esküvő, most nincs időm szomorkodni :)
Drukkolok mindenkinek, aki még nem tesztelt, illetve azoknak is, akiknek már pozitív teszt van a kezükben, hogy minden rendben legyen!
MaryAnn
szerintetek milyen a hőm nem nagyon értek még hozzá valaki elemezné?
MaryAnn, sajnálom. Koncentrálj az esküvőre és sok boldogságot! Lehet, ha elterelődik a figyelmed
a témáról egyszer csak hipp-hpp, összejön! :)
Andi:szorítok!
Első válaszoló: Hozz nekünk szerencsét! Gratulálunk neked! :)
Léna: Nyugi. Lehet, csak később volt ovud és hamarosan megjön. Hőgörbéd van?
Nessza, Betti: a következő hónap a miénk! Hiszen folytatjuk júniusban.
Nálam annyi a jó hír, hogy most, a 13 napon kezdett páfrányosodni a mikroszkóp. Eddig jóval hamarabb volt,
8-9 napon, illetve 10-11. Talán lassan kezd visszaállni a szervezetem a normálisabb hosszúságú ciklusokra.
Fél éve álltam le a fogigátlóval. Évekkel ezelőtt 28 napos, tankönyvbe illő volt a cikusom.
A kivizsgálások folyamatban vannak.
Sziasztok!
Minden pozisnak nagy gratu!
Remélem a kövi hónapban nekünk is szerencsénk lett. Szerintem egyébként nekem sincs peteérésem. Én februárban álltam le a fog. gátlóval és akkor tapasztaltam tojásfehérjés nyákot, azóta viszont nem. Szerintetek mennyire kavarhatott be a gyógyszer? Nem érzem soha hogy peteérésem lenne. Hőt szeretnék mérni, csak az a baj, hogy hol éjjel, hol nappal dolgozom 12 órában. Erre valakinek ötlet? Vagy hogyan tudhatnám biztosan hogy van-e peteérésem? Ha veszek ovulációs tesztet mikor teszteljek? Elvileg 30 nap körüli ciklusaim vannak, de pontosan, 30, 31 és 34 napra jött meg mostanában. Valaki adjon vmi jó tanácsot csajok :)
Nessza
Nessza, nem mindig lehet érezni a peteérést, szerintem a nyák megváltozását sem mindig tapasztalod. Minden szervezet más. Amit én használok az az ovulációs mikroszkóp és az ÉH tetszcsík. A mikroszkópról már olvastam rosszat is, ezért vettem LH csíkokat is. A kettőt együtt használom. Nyilván ez sem ad 100 %-os biztonsággal választ, csak azt mutatja, a peteérési folyamat elindult. A tüszőrepedés más tészta, azt csak tutira az ultrahang mutatja meg. Kérj a dokidtól egy vizsgálatot.
A mikroszkóp nyállal, vagy ménynyak nyákkal működik, amikor páfrányosodik, akkor jön-van peteérés, az LH csík olyan, mint a terhesteszt. Rápisilsz, 5 egymást követő napon, és akkor pozitív, amikor a tesztcsík ugyanolyan erős, vagy erősebb, mint a kontrollcsík. Ez már ad támpontot arra vonatkozóan, hogy zajlik-e nálad peteérési folyamat. De hangsúlyozom, a tüszőrepedést nem utatja ki egyik sem. (nekem is ez a parám amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!