Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/403 anonim ***** válasza:
Várj 2 napot, és tesztelj újra! Hőd vezeted? Fenn van még?
2014. máj. 14. 14:38
 262/403 anonim ***** válasza:

Nálam annyi változás van, hogy a hasam most leállt, nem fájdogál különösebben - nagyon ritkán érzem csak, 5 napig viszont szinte egész nap. Még kb. 5 nap a nem vártig - de nem tudom...valahogy nincs pozitív érzésem. :( Majd kiderül...

Nem akarom felsorolni az összes résztvevőt - mindenkinek drukkolok!!!

Andi

2014. máj. 14. 15:07
 263/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát csajok ezt a hónapot én is buktam :(. Ma megtöröltem magam és rózsaszínes pirosas lett a papír, szóval szerintem ma estére rendesen meg is jön. Csak késett, így sajna 34 napra jött meg :/ Szerintetek ha most és előző hónapban barnáztam 1-2 napot mensi előtt az probléma? Menjek orvoshoz? És hogy tudnám biztosan hogy van-e peteérésem? Nem tudok hőt mérni ( hol éjjel hol nappal dolgozom). Ha veszek ovulációs tesztet mikor érdemes megcsinálnom? Valami tea ,ami esetleg segít?

Köszi a segítséget előre is :)

Mindenkinek kitartást akiknek nem jött össze! A pozisoknak pedig hatalmas gratu! Akik még teszt előtt állnak megy a drukk!

Nessza

2014. máj. 14. 15:13
 264/403 anonim ***** válasza:

Sajnálom Nessza :( azért írj már, ha megjött/vagy nem

Én még várakozom.. :/ Adri

2014. máj. 14. 15:31
 265/403 anonim ***** válasza:

Nessza, sajnálom :(

Remélem nektek szerencsét hoz a szülinapotok, én hétfőn voltam 26, nekem nem jött be eddig :( Nem merek reménykedni... holnapra megint eltelik a 2 nap, megint tesztelek szerintem reggel, de nincs semmi pozitív megérzésem.

Léna

2014. máj. 14. 17:15
 266/403 anonim ***** válasza:

Bedit, Anna nagyon sajnàlom :( Bízzatok benne és sikerülni fog!

Nessza remélem nem jött meg!! Mikor is volt a nemvàrtad?? Ha most nem sikerül, jön a következő hónap tele lehetőségekkel :)

Léna nagyon kívàncsi vagyok h mi lesz veled??!!!

Amúgy lehet annyira ràgörcsöltél h késik, nekem volt h 1 hetet késett még a próbàlkozós hónapok elején. De persze egy pozi tesztnek sokkal sokkal jobban örülnénk :)

Andi már nincs sok hàtra és kiderül mi a helyzet!!! :)

Mary ann neked is drukkolok h mihamarabb kismami legyél.

Kriszta

2014. máj. 14. 18:09
 267/403 anonim ***** válasza:

Hát ez úgy néz ki megjött. :( És a hasam is elkezdett picit görcsölni. Most szomorú vagyok. Egyébként szombatra nem vártam.

Megpróbálok pozitívan állni a dolgokhoz, új hónap új lehetőség, csak hát nehéz, mert reménykedtem.

Nessza

2014. máj. 14. 18:12
 268/403 anonim ***** válasza:

Kriszta!

Nem görcsöltem rá, januárban volt, hogy más se járt a fejemben, folyton ezen rugóztam, akkor elsőre sikerült mindennek ellenére :D

Most azt tudtam, hogy az ovuteszt szerint mikor volt peteérés, meg hogy eszerint 12-én kéne megjönnie, de közel sem pattogok rajta annyira, mint januárban. Szóval nem hiszem, hogy ez az ok, amúgy se nagyon vagyok képes ennyire befolyásolni magam aggyal, ez már kiderült párszor :D

Én valószínűbbnek tartom, hogy hülyeséget mutatott az ovuteszt, eleve nem volt egyértelmű már akkor sem. Meglátjuk. Amúgy fejlemény, hogy kibírhatatlanul viszketnek a mellbimbóim, és az egyik hirtelen baromi sötét lett a másikhoz képest.

2014. máj. 14. 19:07
 269/403 anonim ***** válasza:

Hát délutánra nekem is megjött,úgyhogy ennyit az előjelekről,többet ezekre biztos nem figyelek,hülyeség...Na ez van,majd legközelebb.

Betti

2014. máj. 14. 21:23
 270/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! A legeslegelső válaszoló vagyok. Csak jelezni szeretném, hogy én is a pozitív tesztelők táborát erősítem. Mára nem vártam, és a ma reggeli vizeletemből egy halvány pozim lett:-) Úgy néz ki, jövő januárban újra újszülöttsírástól lesz hangos a lakás:-)

A már kismamiknak gratulálok, a jövőbeni kismamiknak pedig megy előre is a drukk!;-)

2014. máj. 15. 05:40
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!