Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Sziasztok! Mai HCG teszt negatív, ennyit tudok egyelőre. Uh-n még nem voltam a folyadék miatt. Nagyon elkeseredtem, hihetetlen lett volna ha végre sikerül. :(((((
Nagyon szorítok Nektek!
Anna
Sziasztok Lányok!
Most délelőtt egy kis barnás folt van a tisztasági betéten, 23. napon vagyok. Elvileg nem is voltunk jókor együtt, gondolom meg fog jönni.
Az előző két hónapban ugye closty-t szedtem + utro-t, azzal 32 napos ciklusaim voltak, de előtte meg 23-24-25 naposak.
Még nem érzem, hogy meg akarna jönni, de gondolom ez lesz a vége. Az viszont gáz, mert akkor a nászutunknak annyi, ha a köv. hónapot is 23 nappal számolom.
Lehet valahogy késleltetni szerintetek?
MaryAnn
Bennem most tudatosult, hogy nem is péntekre, hanem holnapra nem várom. Elnéztem, de szerencsére küldött figyelmeztető emailt a ciklus.hu.
Semmit nem érzek és ez szerintem nem jó, mert én a mensi előtt sem érzek semmit. Csak abban a pillanatban, amikor megjön elkezd görcsölni a hasam.
Szóval, szerintem elúszott ez a hónap. :( De majd a teszt megmondja a tutit!
Draga Bedit! Lesz folytatas juniusban, igen. Kitartast kivanok neked es mielobbi babasodast. Ha gondolod, a kovetkezo honapit indithatnad te ujra.
En egy kicsit ragorcsoltem a temara, nap mint nap uj betegseget diagnosztizalok magamnak az internetrol a tuneteim alapjan. A kivizsgalas itt lassabb es nehezkesebb, en viszont nem vagyok nogyogyasz, ugyhogy jo lesz leallni, mert szegeny ferjem sokkot kap.
Persze, nem allunk le teljesen a dologgal, de igyekszem lazabban venni. Mit szolsz, folytatod te juniusban?
Lányok, nekem mensi még mindig nincs, úgyhogy az már biztos, hogy nem akkor volt a peteérésem, amikor gondoltam, hanem később. Ez alapján még akár reménykedhetnék is :)
Drukkolok mindenkinek, akinek mostanság esedékes!
Léna
Léna! Ez tényleg biztató és reménykeltő! :)
Drukk! (Ancsa)
Bedit ! Csinálsz topikot?? Remélem szerencsét hoz nekünk a június!! Akkor van a szülinapom, máshogynem is lehet, csak mindenki babás lesz ! Én péntekre nem várom..de nálam anovus volt a hónap..Remélem időben megjön!!
Sajnálom ami Veled és Annával történt :( :( De remélem a június lesz a mi és mindannyiunk hónapja!! :) Emili
Nekem nem szokott késni,28-29 naposak a ciklusaim, és ma a 2.nap, hogy késik...de semmi előjel..teszt negativ :( május végén leszek 30.és a legszebb szülinapi ajándékom lenne, ha ezek a hülye tesztek tévednének, és babát várnék
Adr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!