Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
szorítok a kedd reggel tesztelőknek (és persze a többieknek is)
Én péntekre nem várom, de szinte tünetmentes vagyok. :( egyedül a cicimen érzek változást, de az sem igazán látványos. Nem nőtt meg 1 számmal a mérete, sőt, csak a jobb cici lett duzzadtabb és picit érzékenyebb.
Nem tudom, nem merem beleélni magam, pedig szerintem sikerült körbe torpedózni a termékeny napokat. :)
Ancsa
Sziasztok!
Ma reggelre sem jött meg ezért csináltam egy tesztet. X-epilt. Hát ez is negatív lett. :( Nem értem. Lehet csak késik?
Nessza
Nessza! én is most csináltam egy Xepil tesztet...negativ
:( teljesen elszomorodtam, mivel sok mindenkinek már nem várt előtt kimutatta a pozit...szerinted nekünk van még remény?
Hát én is el vagyok keseredve. Nem tudom, nagyon bízom benne, de nem hiszem. Tényleg másnak már a nem várt előtt pár nappal is pozi..
Nessza
Jajj ne is mondd én is erre gondolok, hogy még túl kevés a hcg, később fogant v. hasonló. Drukkolok! Reméljük mi is örülhetünk majd. Ha ma sem jön meg mikor tesztelsz még?
Nessza
Szerintem még simán lehet lányok. Van még remény! Drukkolok nektek!
Bedit
Már nem merek tesztelni :(
na jó, ha nem jön meg, akkor holnap után
Adri
Adri, én is szerdára gondoltam hogy akkor tesztelek, ha addig még nem jön meg.
Bedit, köszi a bíztatást!
Nessza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!