Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Andi: szerintem elég nagy esélyed van arra h összejöjjön ab baba. Az tök jó h ilyen sokszor tudtatok együtt lenni :) Drukkolok!

Mes : Szorítok neked én is! :)

Niki: köszi neked is h szurkolsz!

Hát csajok nagyon örülnék egy pozi tesztnek, de a tegnapi negatív teljesen lelombozott :(

Nessza

2014. máj. 11. 19:01
 202/403 anonim ***** válasza:

Kriszta! Holnap este megyek a dokihoz, remélem jó híreket kapok. Fogalmam sincs mikor foganhatott egyébként.

Niki! Hidd el én is úgy érzem néha megőrülök... A medilabos tesztjeim meg fals pozik voltak, ez már biztos. De előtte hónapokban is voltak halvány tesztjeim, és mégsem lett baba, mert nem erősödtek. Remélem most sikerül.

A többiek pedig ne keseredjenek el, amíg nem jön meg bármi lehet! Egyáltalán nem törvényszerű, hogy mensi előtt kimutatja. Sőt! Elvileg csak a kimaradást követően kellene kimutatnia, szóval fel a fejjel!

Anna

2014. máj. 11. 20:08
 203/403 anonim ***** válasza:

Krisztának:

Én is keddre nem várom,remélem bejönnek a megérzéseim és pozi híreim lesznek...

Hol élsz,ha nem titok?

Betti

2014. máj. 11. 21:30
 204/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.Hát én nem tudom mi van,de a hasam be van feszülve 2 napja.Idegbajos vagyok minden este.Este a gyomrom iszonyatosan fájt aztán hánytam egyet.Utána még úgy negyed óráig kész voltam végül elaludtam és mint akit leütöttek úgy aludtam reggelig.Ez nem szokásom.Egyébként is egész nap ásítozok és néha ülve elaludnék pedig nagyon nagyon rossz alvó vagyok sajnos.

A hőm beállt 5 napja 36.7-re.Néha fájdogál a hasam is úgy mintha megakarna jönni de hát hol van még 18.-a???Akkora nem várom.Korai nálam ilyenkor a hasfájás.Lehet hamarabb fog megjönni :-( .Jajjj nem tudom de nagyon várom már hogy legyen pozi tesztem.Veletek mizu csajok?Hogy vagytok?

Kata

2014. máj. 12. 08:09
 205/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
100%
sziasztok a ciklus.hu szerint tegnap volt ovum és tegnap eléggé görcsölt a hasam.tegnap együtt voltunk ugy hogy remélem sikerült.
2014. máj. 12. 09:26
 206/403 anonim ***** válasza:

Trixxxi vagyok!

Olyan jó olvasni titeket :) Remélem nekünk is sikerül ebben a hónapban mert kezdek nagyon nagyon elkenődni :(

2014. máj. 12. 09:39
 207/403 anonim ***** válasza:

Kata, nekem is már 3 napja "húz" a hasam, sőt, most is, tehát ez már negyedik nap - én is 18-ra nem várom. Lányok tegnap biztattak, hogy lehet, jó jel - bízz te is, hátha tényleg... :) Aztán majd 18-án kiderül úgyis mindegyikünknek. Szorítok Neked is! :) Meg mindenkinek! :)

Andi

2014. máj. 12. 09:45
 208/403 anonim ***** válasza:
Hát nekem ma lenne a nemvárt, semmi eddig, jele sincs annak, hogy meg akarna jönni, de beduzzadtak a melleim, és eresek lettek ma reggelre. Nem értem én már ezt :/
2014. máj. 12. 10:20
 209/403 anonim ***** válasza:
Léna voltam
2014. máj. 12. 10:20
 210/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
ma észrevettem hogy a hüvely váladékom nyulos ovu körül szokott nyulos lenni állítolag.nagyon izgulok
2014. máj. 12. 10:48
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!