Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/403 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én ma voltam 21. napi vérvételen, néznek progeszteront, prolaktint, tsht, t3-t és t4-et, valamint terheléses cukor és inzulinvizsgálat is volt.

Remélem nem lesz nagyon rossz az eredmény, keveset voltunk otthon az utóbbi hetekben, és így nem annyira tudtam tartani a 160G CH diétát, és a mozgás is kárát látta az esküvőszervezésnek.

Délután lesz eredményem, jövő héten megyek a hormondokihoz.

Szorítok mindenkinek.

MaryAnn

2014. máj. 13. 09:44
 232/403 anonim ***** válasza:

MaryAnn!jó egészséget kívánok Nektek, ne félj, biztosan minden rendben lesz :)

Adri

2014. máj. 13. 09:54
 233/403 anonim ***** válasza:

Anna, mielőbbi gyógyulást kívánok neked

Adr

2014. máj. 13. 09:56
 234/403 anonim ***** válasza:

Anna, veled vagyok lélekben:)

Nekem se mensi, se pozi teszt. Ezek szerint becsapott az ovuteszt és nem akkor volt a pé mint ahogy jelezte, hanem később mert vagy mensinek vagy pozi tesztnek már lennie kéne ha akkor lett volna, nem?

Lena

2014. máj. 13. 12:41
 235/403 A kérdező kommentje:

Sziasztok! En ma voltam ultrahangon. (barnazas miatt) Itt nem annyira bobeszedu a vizsgalatot vegzo szemel (nem nogyogyasz), mint otthon. Annyit elmondott, hogy minden normalisnak nez ki, es cisztat sem latott. Megkonnyebbultem.

Remenykedem, van peteeres, most kell lennie a kovetkezonek a napokban. Progiszintet jovoheten neznek. Szoritsatok.

Anna, gondolok rad es kuldom a pozitiv energiat!!

2014. máj. 13. 14:01
 236/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anna én is kitartást kivánok!

Kriszta nagy gratu az erős pozihoz!

Hát én ma elkezdtem barnázni, szóval szerintem ebből mensi lesz sajna. Igaz abszolút semmi jelét nem érzem, nem görcsöl a hasam picit sem, ellentétben hányingerem van, na de mindegy. Ha esetleg mégsem jönne meg rendesen, majd holnap csinálok egy tesztet, de elveszítettem kb. minden reményem.

Neked Adri drukkolok!

Nessza

2014. máj. 13. 14:37
 237/403 anonim ***** válasza:

Hát lányok,nekem is sikerült ma produkálnom egy nega tesztet...Mára nem vártam,nem is jött mondjuk,de azért kicsit lelombozódtam.Na majd látjuk...

Betti

2014. máj. 13. 16:08
 238/403 anonim ***** válasza:

Na, megjött a vérvétel eredményem.

Hát mit ne mondja, hiába a 3-as kezelés, a cukor és inzulin értékeim újra az egekben.

Most elkenődtem, jövő héten a doki is biztos le fog szidni.

Szóval így nem is fog összejönni a picur.

MaryAnn

2014. máj. 13. 16:57
 239/403 anonim ***** válasza:

Én pénteken fogok tesztelni, de félek, hogy negatív lesz. Szinte semmi tünetem nincs. :( Bár, úgy rémlik, hogy az első gyerkőcnél sem volt anno. Csak a 8. héttől éreztem puffadást, hányingerem az egész 9 hónap alatt nem volt. Szóval, talán még nem reménytelen.

Szorítok mindenkinek!

Ancsa

2014. máj. 13. 18:07
 240/403 anonim ***** válasza:

Nekem még mindig fájdogál a hasam, a hangulat-ingadozásaimat még nekem is nehéz elviselni, arról nem is beszélve, hogy sokszor nem tudom eldönteni, egyek-e vagy sem. Sokszor úgy érzem, egy lovat is fel tudnék falni, eszek valamennyit, aztán már émelygek is - nem tudok utána ételre nézni jó ideig. Nemigen emlékszem, hogy a gyerkőceimmel így lettem volna - bár már jó régen voltak a pocakomban, a kezdeti dolgokra nemigazán emlékszem...Hétvégén tesztelek - igyekszem addig megállni.

Andi

2014. máj. 13. 20:33
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!