Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Ok, akkor teszteljünk szerdán
Bedit, remélem neked lesz igazad :)
Adri
Nessza! nézd, van még remény :) ezt a hozzászólást egy fórumon találtam:
"A többiekkel ellentétben, nekem nem vállt be az X-epil (2db)-os. Nem várt után 3nappal csináltam egy Walentin tesztet (10es érzékenységű), de nem első vizelettel.. annyira halvány pozitiv lett, hogy azthittem, csak száradási csík. Rá 2napra vettem meg a 2db-os X-epilt, 25ös érzékenységűt, egyik se mutatott semmit.. Pedig akkora már simán kellett vna. Másnap gondoltam még utoljára megpróbálom mégegyszer a Walentin tesztet, és az már biztos pozitiv volt :) Azóta voltunk orvosnál is, aki megerősítette :)"
Lányok, simán lehet, hogy nektek egyszerűen nem mutatja előbb! Januárban nekem is csak a mensi napján lett pozi a teszt, pedig két baba volt, szóval egyáltalán nem törvényszerű, hogy a nemvárt előtt mutassa!
Ettől függetlenül persze most engem is idegesít, hogy tegnap miért lett negatív a teszt, ha mára-holnapra nem várom, annak ellenére, hogy saját tapasztalatból tudom, hogy nem mindig megy ez így :D Ilyenek vagyunk mi nők :D
Kitartás, ne adjátok fel, drukkolok nektek!
Léna
Köszi Léna :) aranyos vagy
Puszi : Adri
Köszi Léna aranyos vagy, csak az zavar engem hogy késik már két napja és még mindig negatív. De ha nem jön meg tesztelek majd és lehet most másik fajtával.
Nessza
Nessza, amíg nem jön meg, van remény :) Magamat is biztatom ezzel, meg hogy nem mindenkinek mutatja hamar, bár nekem még nem késik. Pár napja még olyan biztosan tudtam, hogy terhes vagyok, mert annyira egyértelműnek véltem a jeleket, a teszt miatt meg teljesen elbizonytalanodtam :/
De tényleg ne add fel, lehet, hogy csak később fogant néhány nappal!
Léna
Anna mesélj mi volt a dokinàl??? Mit làtott??? :)
Betti kérdezted hol élek: Svédorszàgban :)
Holnap tesztel vki??
Nessza remélem nem csak szimpla késésről van szó, hanem baba can a pocakban!!
Jajjj lànyok nagyon drukkolok nektek!!!
Én teszteltem ma és màr szép erős pozi :)
Kriszta
Kriszta, az jó jel :)
Én most mintha mensiszerű fájdalmat éreznék a hasamban és a derekamban :( Meglátjuk mi lesz reggelre.
Léne
Sziasztok csajok! mi újság? hogy vagytok? (nálam még semmi)
Adri
Szisztok lányok! Be kellett feküdnöm megfigyelésre. Tegnap a doki vasrag méhnyálkahártyát látott, petezsákot nem. 4 centis sárgatestciszta van a bal petefészkemben, illetve szabad hasűri folyadék ábrázolódik. Lehet lesz még ma egy laparoszkópiás műtétem. Ha tudok vmit jelentkezem!
Nagyon szorítok Nektek, hogy végre kismamik lehessetek!!!
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!