Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/403 anonim ***** válasza:

Léna,ne szomorkodj a nega teszt miatt. Nem mindenkinek mutatja ki a nemvárt elött. Ez egyénfüggö,söt terhességenként is változik!

Nagyon drukkolok h pozi legyen az a teszt kedden!!! :)

Andi,nekem ovu utáni 5.napon kezdödött ez húzódott,zsibbadt a hasam. Akár nálad is lehet ez egy korai jel..persze csak ez alapan ne éld bele magad. Mikor fogsz tesztelni?? Szorítok!!!

Betti,én nem értek a högörbékhez.De látom h neked szép magasan fenn van,amiröl azt olvastam h jó :) Mikorra is nem várod??? én 25ös tesztet használok,netröl rendelem,még neve sincs,csak az van ráírva h terhességi teszt. Nagyon megbízható,nekem bevált. Viszont mivel külföldön élek,ezzel most nem sokat segítek!! :)

Niki ne szomorkodj!!Hidd el elöbb utóbb jön az a baba.Most biztos azt gondolod h óóó te könnyen beszélsz. De 3 vetélés után, most ismét kismamiként,szinte rettegek! De tudom h minden rendben lesz!Neked is csak pozitívan szabad hozzáállnod!! Fel a fejjel :)

Adri te is keddre nem várod??Akkor együtt teszteltek Lénával?? :) de izgi :)

Anna ez tényleg pozi teszt,de milyen érdkes h neked du. lesz ilyen és nem reggel. Orvossal amúgy beszéltél már???

Most nem is tudod akkor h mikor foganhatott a baba?

Nessza mi újság???

Nekem most elég menszisen fáj a hasam,de biztos azért mert holnap van a nemvárt napja. Reggel még tesztelek egyet,megnézem erösödik e a csíkocskám...

Kriszta

2014. máj. 11. 17:49
 192/403 anonim ***** válasza:

Délután nem próbáltam még, majd kedden, ha reggel nem lesz eredmény.

Kriszta: biztosan erősödik majd, drukkolok Neked, de már az első teszted is szép volt, ahhoz képest, hogy milyen korán csináltad :)

Léna

2014. máj. 11. 17:52
 193/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát még ma sem jött meg. Nem tudom mire véljem. Bízom benne, hogy baba, de nem hiszem. Az a baj, hogy nem is tudtok sokszor együtt lenni párommal, sőt szerintem jókor sem voltunk együtt. Néha picit érzem a hasam alját, rohangálok wc-re h na, most tuti megjött, de eddig még semmi. Nem tudom mi lesz. Amúgy 30 naposak a ciklusaim, ugye tegnapra nem vártam, de tegnap reggel totál negatívat teszteltem. Szóval szerintem csak késik. Mondjuk kb. 3 napja iszonyat fáradtnak érzem magam.

Nessza

2014. máj. 11. 17:54
 194/403 anonim ***** válasza:

Kriszta, 18-20 körül nem várom, 18-nál előbb nem akarok tesztelni - talán kibírom :) Elvileg 4-5 körül volt az ovulációm, elég sokszor együtt voltunk (29, 30, 3, 4, 5, 8), de mivel már 37 vagyok, elvileg, a szakirodalom szerint jóval kisebb az esély a terhességre, nehezebben jöhet össze a baba...Azért reménykedek, hátha sikerül...Köszi a biztatást! :)

Nessza, van akinek nem várt után egy hét is eltelik, mire halványan kimutatja a teszt - amíg nem jön meg bízhatsz!

Andi

2014. máj. 11. 18:21
 195/403 A kérdező kommentje:

Nagyon szorítok nektek, láynok! Akiknek nem jött össze, azok pedig ne keseredjenek el. Tudom, milyen nehéz, de minden hónap egy új remény!!!

Bocsi, hogy ritkábban reagálok, de olvaslak benneteket mindennap. Mivel szerintem nálam lesz valami hormongubanc (barnázás), nem akarlak benneteket fárasztani a tüneteimmel és kérdéseimmel. Jövőhéten megyek ultrahangra, utána héten pedig progiszintet néznek. Azért gondoljatok rám.

Nagyon-nagyon szorítok mindenkinek!

2014. máj. 11. 18:32
 196/403 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem a hónap végén a következő mensiig még 1x beleférek május hónapba. :)
2014. máj. 11. 18:33
 197/403 anonim ***** válasza:

Gondolunk rád!!!

Andi

2014. máj. 11. 18:34
 198/403 anonim ***** válasza:

Kriszta:Köszönöm a biztatást :).Tegnap nagyon mély ponton voltam de ma már jobban vagyok.Lehet csak azért láttam borúsan az életet mert Párom elutazott tegnap és majd csak pénteken vagy szombaton várható.Még szerencse,hogy nem tankönyvi ciklusom van és nem a 14-dik napon hanem 19-dik vagy 22-dik napon reped a tüszőm.:)

Nessza:Szurkolok nagyon lehet még az a teszt pozi is :).

Anna:Én már beleőrültem volna abba ami mostanában Veled történik...Minden hónapban pozi teszt...áááá engem már a pszichiátrián kezelnének.Nagyon szurkolok,hogy most tényleg sikerüljön :).

Mes:Lesz kövi topik?

Velem viszont nem tudom mi van.Ugyebár kedden megjött és ilyenkor már rég elmúlik,de most kb 2-3 napja fekete gyenge vérzésem van és hol a jobb hol a bal petefészkembe nagyon belenyilall és fel vagyok puffadva.A hőm pedig lent van....

Niki

2014. máj. 11. 18:40
 199/403 A kérdező kommentje:

Kösz, Andi, jólesett! :)

Niki: Igen, lesz folytatás júniusban! Ilyen összetartó csapatnak mindenképpen!

2014. máj. 11. 18:47
 200/403 anonim ***** válasza:

Mes gondolok Rád én is majd :).Remélem csak annyi a problémád,hogy peteérés után elég legyen utrót szedned :).Majd szólsz amikor megcsinálod a kövi topicot :)

Niki

2014. máj. 11. 18:53
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!