Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/403 anonim ***** válasza:

Mára nem várom..

Nessza

2014. máj. 10. 11:09
 172/403 anonim ***** válasza:
:(( sajnálom!
2014. máj. 10. 11:17
 173/403 anonim ***** válasza:

Nessza,ha mára nem várod és még nem is jött meg az jó jel :)

A negatív teszt miatt nem szomorkodj,lehet az még pozi.

Drukkolok h ne jöjjön meg! Amúgy nem is érzed annak a jelét h megjönne?

Kriszta

2014. máj. 10. 13:11
 174/403 anonim ***** válasza:

Lányok, légyszi írjátok meg, szerintetek reménykedhetek vagy esetleg késői ovu? Vagy micsoda?(Nem mérek hőt, így nem tudom, igazából mikor van).17 oldal 167-es - csak mert nem akarom még egyszer írni.

Köszi előre is!

Andi

2014. máj. 10. 13:14
 175/403 anonim ***** válasza:
Andi! Ha középidőben volt ovulációd és a termékeny időszakban együtt voltatok, akkor akár beágyazódás jele is lehet, nem? Legalábbis én azt a választ kaptam korábban, hogy kisebb görcsök jelezhetik a beágyazódást. Más tüneted nincs? (Ancsa)
2014. máj. 10. 14:23
 176/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Először is gratulálok a sok pozi teszthez :).Remélem akik még várják a nem vártat azok is csíkosodnak majd.

Én már jobban vagyok,de még egy kicsit megvan.Furamód most a mensim első 2 napján nagyon görcsöltem és még most is van amikor görcsöl hasam pedig nem szokott,de talán majdcsak elmúlik.

Össze vagyok most nagyon törve a sok pozi teszt láttán,hogy nekem miért nincs még.3 év alatt 1x láttam és akkor is elvetéltem.Úgy érzem nekem nem lesz ehhez szerencsém...na de ez az én bajom...nem untatlak titeket evvel.

Niki

2014. máj. 10. 14:53
 177/403 anonim ***** válasza:

Köszi Ancsa, hogy időt szánsz rám. :) Igazából görcs már nincs, csak közben szúrásokat érzek, a hangulatom hát, elég ingadozó, és az előbb majdnem elaludtam ülve - már dőltem el. :D (De ez betudható annak is, hogy nem alszom talán eleget - párom korán kel nagyon és utána már nem tudok visszaaludni.) Általában jó az étvágyam, de mostanában ha eszem, utána valahogy olyan, mintha nem esett volna jól - és amilyen édesszájú vagyok egyébként, most szinte nem is kívánom a csokit. De ezek sztem nem tipikus tünetek, nem?

Andi

2014. máj. 10. 16:22
 178/403 anonim ***** válasza:

Hát Andi, ezek akár terhes tünetek is lehetnek! :)

Mikor kell megjönnie? Még van 1 heted, nem? Addig még sok minden történhet. Sikerült sokszor együtt lenni a termékeny időszakban?

2014. máj. 10. 18:04
 179/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Andi ez szerintem is lehet terhes tünet :)

Még nem jött meg. Alapból a nemvárt előtt én mindig feszült, ideges vagyok, most semmi. Egy picit mintha éreztem volna délután a hasam alját, de még nem jött meg. 2 napja elég fáradtnak érzem magam, pedig most itthon vagyok. Kicsit most úgy éreztem h nem érdekel, tuti nincs baba, nem foglalkozom ma már ezzel, úgy hogy zumbáztam egyet itthon :D Most a hasamat sem "érzem". Igazából nem tudom, nem nagyon bízom abban h ez pozi lesz még. Sztem holnapra tuti megjön. De bárcsak nem így lenne..

Nessza

2014. máj. 10. 18:12
 180/403 anonim ***** válasza:

Hát 29-től 8-ig minden nap 1-jét és 2-át kivéve. Még 8-10 napom van hátra - de kíváncsi vagyok, akkor mi lesz... :)

Köszi lányok! Drukkolok mindenkinek!

Andi

2014. máj. 10. 19:21
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!