Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/403 anonim ***** válasza:

Na én is jövök :) Trixxxi vagyok és az előző topikban is benne voltam áprilisban akkor megjött :(

Tesóval próbálkozunk van egy két éves lányunk :)

Idén január óta próbálkozunk,eddig semmi :(

Remélem Bedit topikja nekünk is szerencsét hoz :) Gratulálok a babásodó mostmár kismamáknak :) A többieknek kitartás amúgy kb most volt ovum. Nem hőmérőzök, nem ovu tesztelek egyedül az Ovant kapszulát szedem...

2014. máj. 9. 09:49
 142/403 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Lili! Mit kell tudni Gyuri bácsi gyógyteáiról? Én még nem hallottam róla. Melyiket kell inni? Hol lehet beszerezni? Köszi! Ancsa
2014. máj. 9. 10:12
 143/403 A kérdező kommentje:

Csak lesek, mi tortenik itt. :) Gratulalok, lanyok!!!!!!!

A tobbiek akiknek nem jott ossze, ne csuggedjetek, nekunk is menni fog!

Emili, elofordulhat 1x,2x egy evben, hogy nem tortenik ovulacio, ne aggodj! Akkor van gond, ha ez tobbszor tortenik, egymas utan.

2014. máj. 9. 10:14
 144/403 HorváthNikoletta ***** válasza:

sziasztok nekem ilyen lett a mai höm remélem összejön.

[link]

2014. máj. 9. 10:16
 145/403 anonim ***** válasza:

Kriszta!

nekem ez még nega, mint várható volt, mivel csak 25ös x-epilem van. ráadásul nekem a múltkor is csak a mensi napja körül lett pozi, pedig ikreim voltak, úgyhogy simán lehet még bármi, de mostmár kivárom a hétfőt :D

nem kenődtem el, tudom h ott van, a mellem nem hazudik :D(iszonyúan ég már, a bimbók meg hatalmasra dagadtak, még a ruha is bántja)

2014. máj. 9. 10:27
 146/403 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és persze gratulálok Neked, és mindenkinek, akinek ott a pozi teszt a kezében!!! :)

Léna

2014. máj. 9. 10:28
 147/403 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Csajok, először is gratulálok a pozi teszteseknek :) A segítségeteket szeretném kérni.. nem bírtam magammal, vettem a dm-ben egy predictor early tesztet...az van ráírva, hogy a nemvárt előtt 4 nappal 99%-ban kimutatja..negativ lett.

Most olvastam utána, hogy kinek hogy vált be, nem sok jót írnak erről a tesztről..szóval még van remény ugye? ezt ne vegyem 100%-nak?

2014. máj. 9. 11:22
 148/403 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló voltam

Adri :)

2014. máj. 9. 11:23
 149/403 anonim ***** válasza:
100%

Adri! Nem olyan érzékeny az a teszt, ha tudsz vegyél xepilt vagy facellét. Azok is kimutatják már amikor a predictor vagy akármelyik másik... Csak NE Medilabot!!!

Bőven van még idő a pozitív teszthez, sok függ attól mikor volt ovulációd.

Anna

2014. máj. 9. 11:53
 150/403 anonim ***** válasza:

Anna! nagyon köszönöm :) aranyos vagy

Puszi (majd írok ide később, hogy mi lett)

2014. máj. 9. 12:03
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!