Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Kivel mi újság?Hőgörbék?Tesztek?
Betti
sziasztok nekem így alakul a hőgörbém?szerintetek milyen?
Nekem ma vagy holnap legkésőbb tuti meg fog jönni ...
Görbém : [link]
Aztán megyek átjárhatóságira, remélem azután már sikeres hónapot zárhatok :-)
E.
Mi szorgalmasan dolgoztunk és dolgozunk a baba-projekten, aztán majd kiderül - sajna csak kb.17-e körül lesz érdemes tesztelni, de mivel 28 és 31 nap között mozog a ciklusom, lehet, még később lenne csak érdemes. De úgysem fogom kibírni, hogy ne teszteljek 17-én (már ha nm jön meg).
Mindenkinek kitartás és megy a drukk! :)
Andi
Sziasztok!
Hát velem semmi különös nincs,jelek nem utalnak semmire.Elvileg vasárnap volt ovum,kétnaponta szeretjük egymást nagyon :-D
A hőm elég érdekes mensi után folyamatosan egy szinten volt,egy nap esett le egy tizedet,ma ovu után 3 nappal felugrott 36.7-re.Szóval mivel igazából nem is tudom hogy kellene lennie azt sem tudom ez esetleg jó jelnek bizonyul e.A hasam feszült hétfőn kicsit de egyébként nincs semmi.Szombaton pedig este iszonyat szúrt jobb oldalon.Elvileg 18 körül nem várom.De ennek a hónapnak én nem adok nagy reményt :-( drukkolok mindenkinek
Üdv.: Kata
sziasztok, én is drukkolok mindenkinek!
Nem tudok görbét mutatni, mert nem mérek hőt. Elég szabályos a ciklusom, szinte minden hónapban 28 napos, ha nem akkor 27. Nagyon bízom abban, hogy jó helyre lőtte a ciklus.hu az ovumat. a termékeny napokban 3 alkalommal sikerült együtt lenni, remélem ez elég lesz. :)
15-én kiderül :)
Hát a ciklus.hu-ban ne bízz annyira.Nekem tök rossz helyre húzta az ovumat,pedig szemmel látható,mikor volt és éreztem is...
Betti
Sziasztok Lanyok!
Nem irtam egy ideje, mert nyaralni voltunk - nekem mult het szerdan mult el, akkor mentunk el nyaralni es tegnap elott estetol ma reggelig barnaztam. Mi a fene lehetett ez szerintetek?! Miutan elmult szerdan semmi maszatolas nem volt, most meg hirtelen ez. Elvileg az ovulaciomnak kesobb kellene lennie, nem is fajt a pocim, vagy a mellem. Furcsa. Kitartast mindenkinek erre a honapra :) ! Era
Kriszta!
Ne csüggedj, mikor januárban terhes lettem, a mensi körül folyamatosan féltem, hogy megjön, mert egyfolytában úgy fájt a hasam! Simán lehetsz még terhes! Drukk nekünk péntekre, de ha akkor negatív, majd hétfőn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!