Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/403 anonim ***** válasza:

Kriszta!

Szerintem nem fogom én se kibírni, ahogy közeledik, egyre jobban kacérkodom a gondolattal, hogy szombaton :) meglátjuk :)

Léna

2014. máj. 5. 19:37
 92/403 anonim ***** válasza:

Léna :)

Ugye hogy nem könnyű kivàrni?? Főleg ezek az utolsó napok telnek nagyin lassan...

Én pénteken tesztelek.

Van itthon 4 tesztem amikkel minden reggel szemezek..de még most tényleg korai lenne :)

Tesztelj velem pénteken :)

Kriszta

2014. máj. 5. 19:54
 93/403 anonim ***** válasza:

Én is izgatott vagyok, szombaton tesztelek. Ki tesztel akkor? Mindenkinek megy a drukk. Sok tünetem nekem sincs még mindig. De teltebbnek láttam a mellem, gondoltam lehet csak beképzelem. Körbe lemértem és kb. 3cm-el nagyobb :D Bár lehet csak most mázlim volt és spontán cickóra híztam :D

Nessza

2014. máj. 6. 07:47
 94/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok én 25ére nem várom ugy h mostanában lesz peteérésem ma 36,6 volt a höm egyre megy feljebb nektek peteéréskor kb menni szokott lenni?hüvelyben vagy szájban érdemes mérni?
2014. máj. 6. 10:53
 95/403 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos mára esett a hőm, így biztos vagyok benne hogy holnapra meg fog jönni :-(

Reggel óta olyan hidegrázás van rajtam, kicsit görcsölget is már a hasam...

Drukk Nektek hátha nektek sikeresebb lesz ez a hónap!

E.

2014. máj. 6. 10:55
 96/403 anonim ***** válasza:

És azt tudjátok, hogy beágyazódásnak van-e valami jele?

Én 15-én tesztelek, aznapra nem várom.

Olyan sokára lesz még. :(

2014. máj. 6. 11:53
 97/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én hétfőre tervezem a tesztelést,nem sok mindent érzek egyenlőre,de remélem ez majd változni fog.

Hamarosan tesztelőknek pedig szorítok!

Üdv

Betti

2014. máj. 6. 15:29
 98/403 anonim ***** válasza:

Kriszta!

Jó, teszteljünk pénteken, hátha mutatja már, de csak azért, mert nekem is van itthon 3 tesztem :D

Én szinte biztos vagyok benne, hogy terhes vagyok különben, iszonyúan bedurrantak tegnap reggelre a melleim, látható és tapintható is, arról nem is beszélve, hogy majd szétrobbannak. Érzem a derékfájást is, mint legutóbb, feszül a hasam is. De azért jó lenne ha minél hamarabb mutatná a teszt is :)

2014. máj. 6. 17:40
 99/403 A kérdező kommentje:

Kedves E.! Sajnalom, de n csuggedj, legkozelebb osszejon.

Annak, aki kerdezte, mi a beagyazodas tunete: gorcsok, pici rozsaszines-barnas folyas (nem a mensi elotti barnazas, ez pici mennyiseg es nem tart tovabb 1 npnal).

Mindenkinek megy a drukk!

2014. máj. 6. 20:51
 100/403 anonim ***** válasza:

Léna, akkor pénteken :)

Én màr nem vagyok olyan biztos benne h nekem sikerült, ma elég megjövősen fàjt reggel a hasam... a melleim nem fàjnak.

De ha màr van tesztem akkor miért ne teszteljek :)

Hààthaaaaa :)

Jujj de izgulok, az elmondottak alapjàn te tuti terhes vagy :) tipikus terhes tüneteid vannak :)

Kriszta

2014. máj. 6. 21:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!